Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noi reglementări în domeniul piscicol

Autor: meatmilkmiercuri, 30 ianuarie, 2019

(Comunicat) Guvernul a aprobat o Hotărâre care modifică și completează HG nr.347/2016 privind stabilirea cadrului general de implementare a operațiunilor cofinanțate din fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020.

 

Modificările și completările legislației au fost necesare întrucât în procesul de evaluare a cererilor de finanțare și de verificare a documentelor atașate acestora, precum și în procesul de analiză realizat în cadrul Comisiei de selecție au existat interpretări diferite ale prevederilor art. 5 din HG nr. 347/2016.

 

Totodată, sunt acceptate bunurile prevăzute la alin. (2), art 5. din HG nr. 347/2016, în cadrul operațiunilor pentru care perioada de monitorizare ex-post s-a încheiat, în scopul sprijinirii beneficiarilor în vederea dezvoltării/modernizării a ceea ce deja au realizat.

 

Această modificare și completare este necesară pentru a facilita interpretarea unitară a dispozițiilor art.5 din HG nr. 347/2016.

Controale ANSVSA în industria peștelui
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor împreună cu reprezentanţii Inspectoratelor de Poliţie judeţene, şi, respectiv, al municipiului Bucureşti au desfășurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care sunt respectate, de către operatorii din sectorul alimentar, condiţiile...

La Tulcea, s-a inaugurat activitatea Casei Române de Comerț Unirea
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 aprilie 2019

(Comunicat) Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a participat în data de 8 aprilie 2019, împreună cu premierul Viorica Dăncilă la inaugurarea oficială a Bursei de Pește din Tulcea, obiectiv de investiții finanțat din Fondul European pentru Pescuit.   La eveniment au luat parte Carmen Dan, ministrul...