Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi reglementări în domeniul piscicol

Autor: meatmilkmiercuri, 30 ianuarie, 2019

(Comunicat) Guvernul a aprobat o Hotărâre care modifică și completează HG nr.347/2016 privind stabilirea cadrului general de implementare a operațiunilor cofinanțate din fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020.

 

Modificările și completările legislației au fost necesare întrucât în procesul de evaluare a cererilor de finanțare și de verificare a documentelor atașate acestora, precum și în procesul de analiză realizat în cadrul Comisiei de selecție au existat interpretări diferite ale prevederilor art. 5 din HG nr. 347/2016.

 

Totodată, sunt acceptate bunurile prevăzute la alin. (2), art 5. din HG nr. 347/2016, în cadrul operațiunilor pentru care perioada de monitorizare ex-post s-a încheiat, în scopul sprijinirii beneficiarilor în vederea dezvoltării/modernizării a ceea ce deja au realizat.

 

Această modificare și completare este necesară pentru a facilita interpretarea unitară a dispozițiilor art.5 din HG nr. 347/2016.

200 milioane de euro pentru infrastructura secundară de irigații
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 februarie 2019

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) deschide sesiunea de primire a proiectelor de investiții aferente submăsurii 4.3 „Investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice” – componenta infrastructură de irigații, din cadrul Programului Național de Dezvoltare...

Precizări ANSVSA privind retragerea produselor firmei ELKOPOL
Autor: meatmilk  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

(Comunicat) În data de 30.01.2019, ANSVSA a fost notificată oficial, prin Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente și Furaje (SRAAF), despre prezența României pe lista de distribuție a companiei ELKOPOL din Polonia, investigată de serviciile veterinare ca urmare a informațiilor relevate de o anchetă media.   În România,...