Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noi reglementări în domeniul piscicol

Autor: meatmilkmiercuri, 30 ianuarie, 2019

(Comunicat) Guvernul a aprobat o Hotărâre care modifică și completează HG nr.347/2016 privind stabilirea cadrului general de implementare a operațiunilor cofinanțate din fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020.

 

Modificările și completările legislației au fost necesare întrucât în procesul de evaluare a cererilor de finanțare și de verificare a documentelor atașate acestora, precum și în procesul de analiză realizat în cadrul Comisiei de selecție au existat interpretări diferite ale prevederilor art. 5 din HG nr. 347/2016.

 

Totodată, sunt acceptate bunurile prevăzute la alin. (2), art 5. din HG nr. 347/2016, în cadrul operațiunilor pentru care perioada de monitorizare ex-post s-a încheiat, în scopul sprijinirii beneficiarilor în vederea dezvoltării/modernizării a ceea ce deja au realizat.

 

Această modificare și completare este necesară pentru a facilita interpretarea unitară a dispozițiilor art.5 din HG nr. 347/2016.

MADR: Planul de sprijin al învățământului agricol liceal
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 iulie 2019

(Comunicat) La sediul MADR, a avut loc o întâlnire de lucru cu reprezentanții liceelor agricole. Pe langa ministrul Petre Daea, la reuniune au mai participat subsecretarul de stat, Maricel Floricel Dima, secretarul general adjunct, George Sava, directorul general al direcției Generale de Politici Agricole, Elena Tatomir, precum și experți...

MADR: Bilanțul Președinției rotative a României la Consiliul UE AgriFish
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 iulie 2019

(Comunicat) Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a susținut în data de 16 iulie 2019 o conferință de presă la sediul instituției, în cadrul căreia a prezentat rezultatele Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și bilanțul programelor prioritare din agricultură.   Pe parcursul celor...