Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noi sisteme de cântărire și ambalare de la Ishida

Autor: Meat MIlkmiercuri, 21 mai, 2014

Ishida propune procesatorilor de carne un nou sistem de cântărire și ambalare a produselor, APEXTM 6. Sistemul de cântărire de mare performanță, furnizat de Ishida, beneficiază de un punct unic de conectare la rețeaua de aer, gaz, apă și electricitate, prin structurile sale modulare.

Echipamentele sunt setate, testate și verificate înainte de livrare, pentru a se asigura o rapidă instalare și punerea imediată în funcțiune.

Sistemele de cântărire sunt dotate cu un echipament Ishida Multihead 6, precum și cu un echipament de formare a pachetelor Ishida APEXTM 6 de mare viteză, care efectuează și operațiunea de detectare a metalelor.

 Costurile generale ale proiectului sunt mult reduse, datorită pregătirii prealabile a up-front-ului.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...