Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi sisteme de hrănire a suinelor de la Shauer Agrotronic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 18 decembrie, 2013

Shauer Agrotronic propune noi sisteme automatizate de hrănire a animalelor Ecomat, compusă din Staţia de acţionare care transmite peste o roata mare de transmisie din poliamida cu acţiune protectoare. Sistemul de securitate dublu reduce riscul unei distrugeri a instalaţiei. Carcasa este zincată şi poate fi folosită şi în exterior.Ştaţia de acţionare se goleşte singură.

Pâlnia de preluare Niro a furajului cu sistem de indepărtare a corpilor străini contine o roată de dozare și asigură un grad de umplere optim. Igiena absolută se obţine prin curăţare proprie.

Dozatorul volumetric este un produs rezistent şi longeviv, realizat din material anticoroziv. Sistemul garantează golirea şi închiderea etanşă, fără scurgeri de furaje. Rezervorul este din plastic transparent cu scală de urmărire. Dozatorul este complet etanş şi rezistent la apă.

Gura de descarcare a furajului cu uşiţă glisantă este actionata automat, pentru concentrate tip pastă, indicate pentru creşterea puceilor. Adăpătorile sunt separate de vălău pentru a garanta o igienă optimă. Reglearea se face fară trepte, ceea ce asigură o funcţionare optimă cu pierderi minime de furaje.

Ecomat este un automat pentru furajare uscată care conţine un vas rotund Niro de 60 cm diametru, pentru purcei, şi de 80 cm diametru pentru porci de prăsilă. 

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...