Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi solutii de congelare pentru micii procesatori est europeni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza MeatProces.com, compania Air Products a lansat de curand o linie de congelare a produselor alimentare, farte utila micilor procesatori de carne de porc, vita sau pui.

Tunelul de congelare QS Freezer se evidentiaza prin faptul ca este compus dintr-o singura piesa-bloc, avand putine piese in miscare, fapt care il face sa fie simplu de instalat, simplu de intretinut si cu cheltuieli de mentenanta minime.

Debbie Bauer, reprezentantul Air Products a declarat pentru site-ul citat ca tunelul de congelare este destinat in primul rand micilor procesatori din Europa de Est, precum si pietei asiatice.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...