Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi solutii de congelare pentru micii procesatori est europeni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza MeatProces.com, compania Air Products a lansat de curand o linie de congelare a produselor alimentare, farte utila micilor procesatori de carne de porc, vita sau pui.

Tunelul de congelare QS Freezer se evidentiaza prin faptul ca este compus dintr-o singura piesa-bloc, avand putine piese in miscare, fapt care il face sa fie simplu de instalat, simplu de intretinut si cu cheltuieli de mentenanta minime.

Debbie Bauer, reprezentantul Air Products a declarat pentru site-ul citat ca tunelul de congelare este destinat in primul rand micilor procesatori din Europa de Est, precum si pietei asiatice.

Dezvoltarea economiei rurale, obiectiv permanent pentru FNGCIMM
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Ca urmare a incheierii exercitiului financiar 2017 – 2018 din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii anunta rezultatele activitatii de acordare a garantiei pentru restituirea avansului in favoarea beneficiarilor Agentiei pentru...

Epidemie de Mycoplasma bovis în Noua Zeelandă
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 18 octombrie 2018

Începând din 22 iulie 2018, când a fost semnalat primul caz, Noua Zeelandă se confruntă acum cu o adevărată epidemie de Miycroplasma bovis, care a dus deja la sacrificarea a zeci de mii de bovine de lapte din această țară, mare producătoare de lapte pe plan mondial, informează Dairy Global.   Cea mai recentă fermă în care...