Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi solutii de congelare pentru micii procesatori est europeni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza MeatProces.com, compania Air Products a lansat de curand o linie de congelare a produselor alimentare, farte utila micilor procesatori de carne de porc, vita sau pui.

Tunelul de congelare QS Freezer se evidentiaza prin faptul ca este compus dintr-o singura piesa-bloc, avand putine piese in miscare, fapt care il face sa fie simplu de instalat, simplu de intretinut si cu cheltuieli de mentenanta minime.

Debbie Bauer, reprezentantul Air Products a declarat pentru site-ul citat ca tunelul de congelare este destinat in primul rand micilor procesatori din Europa de Est, precum si pietei asiatice.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...