Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noi soluții de nutriție prezentate la Satu Mare

Autor: Meat MIlkmarți, 7 ianuarie, 2014

Fermierii români au început să descopere avantajele amestecurilor furajere profesionale marca DLF-Trifolium prin intermediul companiei Everde, care comercializează o gamă largă de produse destinate înfiinţării, conservării şi refacerii pajiştilor şi păşunilor. Simpozioanele EVERDE se vor desfăşura în incinta sălii de conferinţe a Motelului Select din localitatea Satu Mare, Str. Gellert Sandor (în spatele staţiei de carburanţi Petrom, la ieşirea din Satu Mare înspre Oradea), începând cu ora 10.00.

Noutăţile oferite de  vor fi prezentate în ziua de 15 ianuarie 2014, la Satu Mare, cu ocazia organizării a două simpozioane, în colaborare cu firma DLF Trifolium din Danemarca.

Programul evenimentului va conține: Simpozionul Managementul pajiştilor semănate – Soluţii pentru fermieri, composesorate şi păşuni comunale, Simpozionul Lolium perenne QuickAction® – soluţia ideală pentru instalarea şi „înverzirea” rapidă a peluzei și prezentarea produselor  VersaMax Beef Hot&Dry și VersaMax Robust.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...