Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noi stim cum veniti sa ne testati cunostintele, la evenimentul ipa din 2010, 17-21 octombrie 2010, paris, franta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Marel desfasoara un proces continuu de creare a unor tehnologii noi, al caror scop este de a ajuta procesatorii din industria alimentara sa raspunda cererilor fluctuante ale clientilor lor. Compania Marel dispune de cunostintele si experienta necesare, alaturi de o gama larga de utilaje si sisteme integrate, pentru a veni in sprijinul industriei alimentare. Suntem mandri ca putem oferi procesatorilor din toata lumea convenabilitatea unei singure surse, care sa le poata indeplini toate nevoile de procesare.

La expozitia IPA de anul acesta, de la Paris, vom prezenta publicului unele dintre utilajele si sistemele avansate de procesare suplimentara, produse de firmele Marel si Townsend, pe care le oferim celor interesati. Vom expune portionatorul de mare viteza I-Cut 55, masina de etichetare a preturilor in functie de greutate, WPL 9040, precum si cateva exemple dintre utilajele noastre de gradare, lotizare si cantarire de control. De asemenea, vom prezenta masinile noastre de jupuit, produse de Townsend si portionatorul TurboVar de procesare la intrarea pe linie.

Pentru a afla mai multe despre utilajele noastre, va invitam sa vizitati standul FO67 din salonul 7, pentru a ne cunoaste si a discuta despre toate nevoile dvs. de procesare.
Va asteptam

Produse prezentate la IPA:

Portionatorul I-Cut 55
I-Cut 55 este un portionator de mare viteza si precizie, ideal pentru transarea produselor la greutate si/sau lungime fixe. Portionatorul are o capacitate de scanare la 360°, care ofera posibilitatea efectuarii unor masuratori exceptional de precise ale produselor, in vederea localizarii exacte a punctelor de taiere, pentru obtinerea portiilor de greutate fixa.

TurboVar
Portionatorul de intrare pe linie, TurboVar, produs de Townsend, taie un flux continuu de salamuri proaspete la lungimi precise, prestabilite. Masina asigura o prezentare perfecta a salamului, fara capete deschise, ci rotunde, cu aspect natural.

Masina de etichetat preturi in functie de greutate, WPL 9040
Gama de masini de etichetat preturile, produsa de Marel, reprezinta o generatie de dispozitive de etichetat sigure, precise, rapide si usor de folosit, care pot lucra perioade lungi, fara intrerupere. Masina de etichetat WPL 9040 este ideala pentru pachetele mari si ofera un acces total la toate functiile sistemului in timp ce lucreaza.

Cantarul Multihead si cantarul de control M-Check RF8, produse de Marel
Cantarul Multihead produs de Marel face fata aproape tuturor cerintelor de alimentare, amestecare si cantarire. El portioneaza automat si ambaleaza produse alimentare in orice tipuri de tavi, pachete termice, pungi, conserve, sticle sau cutii. In cadrul expozitiei, cantarul Multihead va fi prezentat intr-o sesiune demonstrativa alaturi de cantarul nostru de control, M-Check RF8. Cantarul de control asigura un control al greutatii in proportie de 100%, impiedicand depasirile sau deficientele de greutate, fiind conceput special atat pentru produse alimentare umede, cat si pentru produse uscate.

Lotizatorul Target
Acest lotizator este o masina unica de cantarit, care combina un numar prestabilit de produse proaspete sau congelate intr-un singur pachet, la o greutate fixa. Lotizatorul Target este usor de integrat in liniile de productie, livrand loturi de greutate fixa direct catre punctele de ambalare manuala sau automata.

Masina de jupuit membrane SK 11-320
Masina de jupuit, produsa de Townsend, este folosita pentru indepartarea membranelor de pe piesele de muschi rotunde. Masina de jupuit este conceputa pentru a integra niste optiuni de igiena excelente, care reduc pana la jumatate timpul necesar pentru curatare.

Masina de jupuit SK 15-340
Masina de jupuit indeparteaza pielea de pe piesele de porc plate, cum ar fi abdomenul, spetele si resturile de toaletare. Aceasta masina independenta este usor de utilizat, oferind un acces usor la toate functiile pe care le utilizeaza operatorul, precum si posibilitati de igienizare excelente, cu acces usor in vederea curatarii.

Gradatorul Compact
Gradatorul economic Compact este potrivit pentru gradarea si lotizarea simpla a unei game largi de produse. Gradatorul este foarte usor de folosit, constituind, practic, un instrument care nu trebuie decat pus in priza, fiind usor de instalat si de utilizat.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...