Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noi tehnologii pentru sectorul cărnii la târgul internațional din Rusia

Autor: Meat MIlkjoi, 16 ianuarie, 2014

Târgul internațional dedicat sectorului cărnii și lactatelor ce va avea loc în Rusia, în perioada 18-21 martie 2014 va găzdui noi expozanți, informează Global Meat News.

Noi companii din Belgia, Lituania, Olanda și Israel au confirmat participarea la evenimentul care se focusează pe nutriția și creșterea animalelor, procesarea și producția cărnii, fiind singura expoziție specializată din Rusia.

Evenimentul va avea loc în același timp cu expoziția Ingredients Rusia, care este dedicată ingredientelor, aditivilor și aromelor pentru alimente. Ambele evenimente se vor desfășura în cadrul centrului expozițional din Moscova.
Concomitent vor avea loc demonstrații și conferințe despre producerea și procesarea cărnii de pasăre și vită.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...