Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noi teste ADN pentru depistarea cărnii de cal

Autor: Meat MIlkmarți, 18 februarie, 2014

Uniunea Europeana va demara o serie de teste de DNA in aceasta primavara pentru depistarea eventualei prezente a carnii de cal in produsele comercializate drept carne de vita, a anuntat vineri Comisia Europeana.

Campania va fi asemanatoare cu masurile luate in decursul anului 2013, in urma scandalului carnii de cal (Horsegate) declansat in toata Europa. Atunci s-a depistat prezenta carnii de cal in 4,6% din produsele verificate.

Noua campanie va fi demarata in primavara acestui an, iar rezultatele testarii vor fi publicate la sfarsitul lunii iulie 2014, arata comunicatul Comisiei Europene.

„Chiar si daca aceasta frauda nu a avut implicatii asupra sanatatii, a generat o reactie foarte clara din partea consumatorilor in favoarea unui control mai strict”, arata cumunicatul, citat de agrobroker.ro.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...