Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noile reguli europene de etichetare vor impune cheltuieli uriase producatorilor britanici

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Kaarin Goodburn, Secretar General al Foods Standard Agency a declarat ca producatorii britanici de alimente, inclusiv cei din zona de procesare a carnii vor chetui milioane de lire sterline pentru a pune in aplicare noul Regulament European de Etichetare.

Dupa cum se cunoaste, pe noile ambalaje vor trebui trecute valoarea nutritiva, oricinea carnii din care este fabricat produsul, pericolele alergene etc.

Stuart Shottan, vicepresedinte al FSA, a adaugat pentru MeatProcess ca sunt vixzate peste 7.000 de produse care vor trebui re-etichetate. Cele mai mari probleme vor fi intampinate la pachetele mici, pentru care vor trebui regandite liniile de ambalare si etichetare.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...

Noile reguli europene de etichetare vor impune cheltuieli uriase producatorilor britanici

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Kaarin Goodburn, Secretar General al Foods Standard Agency a declarat ca producatorii britanici de alimente, inclusiv cei din zona de procesare a carnii vor chetui milioane de lire sterline pentru a pune in aplicare noul Regulament European de Etichetare.

Dupa cum se cunoaste, pe noile ambalaje va trebui trecute valoarea nutritiva, originea carnii din care este fabricat produsul, pericolele alergene etc. Stuart Shottan, vicepresedinte al FSA, a adaugat pentru MeatProcess ca sunt vizate peste 7.000 de produse care vor trebui re-etichetate. Cele mai mari probleme vor fi intampinate la pachetele mici, pentru care vor trebui regandite liniile de ambalare si etichetare.

Holland Farming Agro, noul distribuitor Barenbrug în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Barenbrug are plăcerea să anunțe că și-a unit forțele cu Holland Farming Agro ca distribuitor pentru iarbă furajeră și semințe de legume în România. Această colaborare reprezintă un pas benefic, care ne oferă șansa de a sta și mai mult la dispoziția fermierilor din România.   Holland Farming Agro este deja...

INSSE: Efectivele de porcine la 1 mai 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Efectivele de porcine existente la 1 mai 2019 au scăzut faţă de aceeaşi dată a anului 2018, cu 9,8% pe total şi cu 10,4% la efectivul matcă.   Analizând distribuţia efectivelor de porcine la 1 mai 2019 pe regiuni de dezvoltare, comparativ cu 1 mai 2018, se constată că ponderea acestora a crescut în...

Un studiu semnat Paul Anghel-ANPC confirmă dublul standard pe piața din România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

La Palatul Parlamentului a avut loc Conferinţa cu titlul “Consolidarea aplicarii legislaţiei privind siguranţa produselor (alimentare şi nealimentare) în UE”. La eveniment a fost prezentat Studiul ANPC, realizat de domnul Paul Anghel-Director General al instituției, care evalueaza existenţa diferentelor între produse prezentate ca...

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...