Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noile taxe ue benefice pentru exportul de carne de vita al sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reglementari recente ale UE, care intra in vigoare din august si prevad netaxarea carnii de vita de foarte buna calitate, au creat noi oportunitati pentru piata americana de profil, spun analistii, citati de presa internationala.

Astfel, licenta de export de carne de vita alocata SUA de catre UE, in primul trimestru al lui 2010, a crescut cu 125% fata de cea de anul trecut. Carnea exportata de americani trebuie sa provina de la animale crescute fara hormoni, nu mai mari de 30 de luni. Carcasa acestora trebuie sa fie, de asemenea, de buna calitate.

Carnea de vita americana se gaseste deja in Italia in 15 hypermarketuri operate de Carrefour Italia si 10 supermarketuri Pelicano. De asemenea, este diponibila in Luxemburg, intr-un singur hypermarket.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...