Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noile taxe ue benefice pentru exportul de carne de vita al sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reglementari recente ale UE, care intra in vigoare din august si prevad netaxarea carnii de vita de foarte buna calitate, au creat noi oportunitati pentru piata americana de profil, spun analistii, citati de presa internationala.

Astfel, licenta de export de carne de vita alocata SUA de catre UE, in primul trimestru al lui 2010, a crescut cu 125% fata de cea de anul trecut. Carnea exportata de americani trebuie sa provina de la animale crescute fara hormoni, nu mai mari de 30 de luni. Carcasa acestora trebuie sa fie, de asemenea, de buna calitate.

Carnea de vita americana se gaseste deja in Italia in 15 hypermarketuri operate de Carrefour Italia si 10 supermarketuri Pelicano. De asemenea, este diponibila in Luxemburg, intr-un singur hypermarket.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...