Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noile taxe ue benefice pentru exportul de carne de vita al sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reglementari recente ale UE, care intra in vigoare din august si prevad netaxarea carnii de vita de foarte buna calitate, au creat noi oportunitati pentru piata americana de profil, spun analistii, citati de presa internationala.

Astfel, licenta de export de carne de vita alocata SUA de catre UE, in primul trimestru al lui 2010, a crescut cu 125% fata de cea de anul trecut. Carnea exportata de americani trebuie sa provina de la animale crescute fara hormoni, nu mai mari de 30 de luni. Carcasa acestora trebuie sa fie, de asemenea, de buna calitate.

Carnea de vita americana se gaseste deja in Italia in 15 hypermarketuri operate de Carrefour Italia si 10 supermarketuri Pelicano. De asemenea, este diponibila in Luxemburg, intr-un singur hypermarket.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...