Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noile taxe ue benefice pentru exportul de carne de vita al sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reglementari recente ale UE, care intra in vigoare din august si prevad netaxarea carnii de vita de foarte buna calitate, au creat noi oportunitati pentru piata americana de profil, spun analistii, citati de presa internationala.

Astfel, licenta de export de carne de vita alocata SUA de catre UE, in primul trimestru al lui 2010, a crescut cu 125% fata de cea de anul trecut. Carnea exportata de americani trebuie sa provina de la animale crescute fara hormoni, nu mai mari de 30 de luni. Carcasa acestora trebuie sa fie, de asemenea, de buna calitate.

Carnea de vita americana se gaseste deja in Italia in 15 hypermarketuri operate de Carrefour Italia si 10 supermarketuri Pelicano. De asemenea, este diponibila in Luxemburg, intr-un singur hypermarket.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...