Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Nordmann, rassmann company-romania, competenta si Incredere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Infiintata in anul 1912 in Hamburg de Eduard Nordmann si Fritz Rassmann, ca o companie specializata pe comercializarea cauciucului natural, NRC si-a diversificat directiile de afaceri, ajungand in prezent unul dintre liderii mondiali in distributia produselor chimice, fiind totodata specializata si in distributia de materii prime. Inclinata spre nevoile beneficiarilor si oferidu-le, atat un portofoliu de produse de inalta calitate, cat si suport tehnic, NRC se concentreaza in satisfacerea cerintelor individuale ale clientilor sai prin reteaua de distributie si alocarea personalului tehnic si de vanzari.
Dovedind responsabilitate deplina fata de fiecare actiune a sa, inclusiv cele din domeniul mediului, NRC si operatiunile sale afiliate detin totalitatea acreditarilor ISO 9001/2000.

Ca parte integranta din strategia de dezvoltare globala, in anul 2004 a fost infiintata Nordmann, Rassmann Romania SRL, ca filiala directa a companiei din Germania. Inca de la inceput, scopul declarat al filialei a fost acela de a-si deservi cat mai eficient clientii din Romania, prin promovarea furnizorilor traditionali pe piata locala.

Cu un portofoliu de produse si furnizori de exceptie, Nordmann, Rassmann Romania ofera partenerilor de afaceri o gama larga de materii prime sintetice si naturale, aditivi si produse chimice speciale pentru diverse aplicatii din industriile autohtone.
Pe plan local, Nordmann, Rassmann Romania este prezenta in urmatoarele domenii de activitate:

Industrie alimentara, cosmetica, detergenti si produse farmaceutice
Constructii, Vopseluri, Compozite
Polimeri, Aditivi pentru polimeri
Elastomeri, Cauciuc sintetic, Poliuretani

Produse comercializate de Nordmann, Rassmann Romania pentru Industria alimentara se adreseaza atat Industriei carnii cat si celorlalte industrii din domeniul alimentar (lapte, panificatie, dulciuri, uleiuri, etc).

Special pentru Industria de procesare a carnii, Nordmann, Rassmann Romania furnizeaza:
– Antioxidanti
– Arome
– Conservanti
– Coloranti
– Hidrocoloizi
– Potentiatori naturali de aroma
– Fosfati
– Stabilizatori

Olympus a lansat primul iaurt bio cu specific grecesc
Autor: meatmilk  /   luni, 26 august 2019

(Comunicat) Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, a lansat primul iaurt bio cu specific grecesc de pe piața românească.   Parte a grupului Hellenic Dairies, Olympus România a căutat în permanență să ofere clienților săi cele mai inovatoare produse, la cele mai înalte standarde de...

ANZM a autorizat noi lactate drept ”Produse montane”
Autor: meatmilk  /   luni, 26 august 2019

(Comunicat MADR) Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM) a acordat unui operator economic din județul Harghita, dreptul de utilizare a mențiunii de calitate facultative „produs montan”, pentru un număr de 14 produse.   Astfel, în data de 20.08.2019, SC BOMILACT MĂDĂRAȘ SRL a primit decizia de acordare a dreptului de...