Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noua campanie real- sute de produse la preturi irezistibile

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sub sloganul „Sute de produse la preturi irezistibile” in aceasta dimineata debuteaza in reteaua magazinelor Real o noua campanie promotionala.

Daca pana acum promotiile de trade derulate de retailer pentru brandurile sale private puteau fi numarate pe degete, fiind cu predilectie orientate pe articole non-food, actuala campanie socheaza prin numarul mare de articole incluse in catalog, informeaza magazinprogresiv.ro.

Practic, in urmatoarele doua saptamani, Real va derula mai multe promotii de trade pentru brandurile sale private decat a facut in toate cele opt luni ale anului, cumulat. Vorbim de aproape 60 de promotii, derulate pe urmatoarele branduri: Tip, Real Quality, Watson, Alaska si, in premiera, o promotie pentru Real Bio.

Mai multe informatii pe magazinprogresiv.ro

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...