Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noua campanie real- sute de produse la preturi irezistibile

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sub sloganul „Sute de produse la preturi irezistibile” in aceasta dimineata debuteaza in reteaua magazinelor Real o noua campanie promotionala.

Daca pana acum promotiile de trade derulate de retailer pentru brandurile sale private puteau fi numarate pe degete, fiind cu predilectie orientate pe articole non-food, actuala campanie socheaza prin numarul mare de articole incluse in catalog, informeaza magazinprogresiv.ro.

Practic, in urmatoarele doua saptamani, Real va derula mai multe promotii de trade pentru brandurile sale private decat a facut in toate cele opt luni ale anului, cumulat. Vorbim de aproape 60 de promotii, derulate pe urmatoarele branduri: Tip, Real Quality, Watson, Alaska si, in premiera, o promotie pentru Real Bio.

Mai multe informatii pe magazinprogresiv.ro

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...