Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noua campanie real- sute de produse la preturi irezistibile

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sub sloganul „Sute de produse la preturi irezistibile” in aceasta dimineata debuteaza in reteaua magazinelor Real o noua campanie promotionala.

Daca pana acum promotiile de trade derulate de retailer pentru brandurile sale private puteau fi numarate pe degete, fiind cu predilectie orientate pe articole non-food, actuala campanie socheaza prin numarul mare de articole incluse in catalog, informeaza magazinprogresiv.ro.

Practic, in urmatoarele doua saptamani, Real va derula mai multe promotii de trade pentru brandurile sale private decat a facut in toate cele opt luni ale anului, cumulat. Vorbim de aproape 60 de promotii, derulate pe urmatoarele branduri: Tip, Real Quality, Watson, Alaska si, in premiera, o promotie pentru Real Bio.

Mai multe informatii pe magazinprogresiv.ro

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...