Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noua campanie real- sute de produse la preturi irezistibile

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sub sloganul „Sute de produse la preturi irezistibile” in aceasta dimineata debuteaza in reteaua magazinelor Real o noua campanie promotionala.

Daca pana acum promotiile de trade derulate de retailer pentru brandurile sale private puteau fi numarate pe degete, fiind cu predilectie orientate pe articole non-food, actuala campanie socheaza prin numarul mare de articole incluse in catalog, informeaza magazinprogresiv.ro.

Practic, in urmatoarele doua saptamani, Real va derula mai multe promotii de trade pentru brandurile sale private decat a facut in toate cele opt luni ale anului, cumulat. Vorbim de aproape 60 de promotii, derulate pe urmatoarele branduri: Tip, Real Quality, Watson, Alaska si, in premiera, o promotie pentru Real Bio.

Mai multe informatii pe magazinprogresiv.ro

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...