Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noua generatie de masini de ambalat prin termoformare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sectorul produselor alimentare necesita solutii flexibile care sa permita oferirea unui produs traditional cu un ambalaj atractiv ce garanteaza o prezentare excelenta si prospetimea produsului. Aceste solutii de calitate sunt oferite de ULMA Packaging, o companie ce se preocupa in permanenta de dezvoltarea unor solutii personalizate pentru industria produselor lactate. O echipa formata din specialisti in aplicatii, proiectare si cercetare a colaborat cu clientii pentru a le intelege asteptarile si pentru a configura masini de ambalat care sa fie in conformitate cu cele mai inalte asteptari si sa le satisfaca atat cerintele actuale, cat si cele viitoare.

ULMA prezinta noua gama de masini de termoformare, concepute sa poata fi igienizate cu ajutorul apei la inalta presiune. Cerintele actuale pun accentul tot mai mult pe igienizarea prin spalare si curatarea in profunzime a tuturor elementelor ce pot intra in contact cu produsul si care pot fi susceptibile de contaminare. Pentru a atinge nivelele inalte de igiena, ULMA a regandit designul masinilor pentru a putea rezista actiunii corozive a detergentilor, a sistemelor de curatare cu apa la inalta presiune si a procedurilor de dezinfectare.
ACCESIBILITATE
Zonele in care se puteau acumula reziduuri sau alte impuritati au fost eliminate si s-a facilitat accesul pentru curatare. Designul orientat catre igiena nu a fost limitat doar la zonele vizibile, ci a fost integrat si cu partile invizibile ale masinii.

SUFRAFEÞE CU AUTOSCURGERE
Toate suprafetele permit scurgerea apei, a detergentilor si a dezinfectantilor in timpul procedurilor de curatare sau de dezinfectare, iar interiorul masinii a fost conceput sa nu permita acumularea reziduurilor solide si lichide.

CONTACTELE DINTRE PÃRÞI
Zonele unde reziduurile se pot acumula pot crea medii propice dezvoltarii bacteriilor. Pentru a impiedica acest lucru, a fost necesara tratarea suprafetelor, evitandu-se unghiurile ascutite, ceea ce permite curatarea efectiva a zonelor dintre partile aflate in lucru.

REZISTENÞA LA COROZIUNE
Se foloseste atat inox de inalta calitate, precum si alte materiale pentru industria alimentara, oferin-du-se o constructie complet rezistenta la coroziune.

GRADUL DE PROTECTIE IP
Zonele critice ale masinii electrice si pneumatice sunt protejate de compartimente special concepute, oferind un grad de protectie de IP 67 sau chiar IP 69. Panoul electric al masinii poate fi separat complet si montat intr-o zona protejata. Noua gama de masini de termoformare TFS include 6 modele diferite, plecand de la conceptul sanitation.

Toate modelele din gama au fost concepute in ideea de ergonomie maxima si usurinta in exploatare. Flexibilitatea pentru schimbarea formatelor, o caracteristica comuna la toate modelele, impreuna cu un nivel ridicat al eficientei va ofera si va garanteaza recuperarea rapida a invetitiei dumneavoastra.

TFS 700, modelul cu specificatiile cele mai inalte din noua gama de masini, a fost dezvoltat pe un cadru flexibil ce permite folosirea de filme cu latimi de la 320 la 720 de mm. Masina este capabila sa formeze pachete cu adancime de pana la 210 mm si avans de pana la 1.100 mm, permitand un nivel de productie ridicat si o multitudine de formate.
Masina are un cadru robust, sisteme de ridicare a matritelor cu doua sau trei coloane pneumatice sau electrice. Toate elementele masinii sunt controlate de un PC industrial, cu posibilitatea obtinerii de date statistice referitoare la productie.

Au fost concepute interfete necesare integrarii in linii de ambalare automata, ce incorporeaza elemente ca: sisteme de detectie automata a produselor, roboti de alimentare, sisteme de inspectie a pachetelor, verificarea sigilarii pachetului, roboti pentru baxare si paletizare etc.

Gama completa de masini TFS 200, 300, 400, 500, 600 si 700 pastreaza caracteristicile specifice ale marcii ULMA, ce o diferentiaza la nivel international: usurinta in exploatare, interfata simpla si prietenoasa, usurinta in intretinere, flexibilitatea si ergonomia.

Indagra 2018: Elopak și-a expus soluțiile de ambalare
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Unul dintre cele mai interesante standuri din zona tehnologică a târgului Indagra 2018, a fost, cu siguranță, cel al companiei Elopak.   La stand, reprezentanții firmei au purtat numeroase discuții de afaceri cu actuali sau potențiali clienți, cărora le-au fost prezentate soluții precum:   -Pure-Pak Cortons ( pentru...

Lacto Solomonescu schimbă ambalajele, dar produsele rămân la fel: Perfecte!
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 25 octombrie 2018

Una dintre cele mai prestigioase companii românești de procesare a laptelui, Lacto Solomonescu, a schimbat atât ambalajele produselor sale, dar și grafica.   Adaptate noilor cerințe ale consumatorilor, noile ambalaje oferă dinamism și comoditate, grație design-ului modern, păstrând în același timp caracteristicile produselor...