Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noua tehnologie de la TOMRA pentru analizarea nivelului grăsimii

Autor: Meat MIlkvineri, 17 ianuarie, 2014

Tomra își va expune echipamentul de analizare a grăsimii QVision 500 la Expoziția Internațională dedicată procesării și producerii ce va avea loc în Georgia, Atlanta în perioada 28-30 ianuarie 2014, informează Global Meat News.

Compania susține că analizatorul asigură calitate constantă a produselor și reducerea costurilor prin creșterea profitabilității și simplificarea operațiunilor zilnice.

Tom Krueger de la company Tomra a declarat: “ Durabil și cu un design simplu, poate măsura nivelul de grăsime, umezeală, proteine și culoare simultan și în timp real cu o foarte mare acuratețe.”

Tomra a adăugat că Qvision 500 oferă beneficii cum ar fi un produs final de calitate superioară, reducerea costurilor, controlul inteligent al materiilor prime, reducerea erorilor umane și mostrelor, trasabilitate completă a calității și documentației loturilor.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...