Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noul acord dintre Cargill și Teys Australia

Autor: Meat MIlkvineri, 4 octombrie, 2013

Americanii vor avea posibilitatea de a achiziționa Australian Beef în urma acordului dintre gigantul din sectorul agro-alimentar din SUA, Cargill și Teys Australia.

„Teys este un procesator cunoscut și de încredere în Australia”, a declarat John Niemann, președinte al Cargill Food Distribution.

Acesta a descris relația „de lungă durată” pe care Cargill a avut-o cu familia Teys adăugând că el crede că publicul american va ”îmbrățișa” produsele Teys.

Teys funcționează ca un sistem integrat și, ca atare, este responsabil de întreg lanțul alimentar „de la fermă la furculiță”.

Sistemul Teys include creșterea animalelor, producerea și prelucrarea hranei animalelor, sacrificarea, prelucrarea și de etapele de livrare.

Michael Forrest, director general al Teys SUA, a declarat: „Teys este încantată de oportunitatea de a oferi produse de înalta calitate din carne de vită australiană consumatorilor americani prin intermediul rețelei Cargill Food Distribution (CFD). (ER)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...