Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noul concept de magazin Profi pentru mall-uri

Autor: Meat MIlkjoi, 18 aprilie, 2013

Profi a inaugurat, joi, un nou concept de magazin, reţeaua numărând astfel 163 de unităţi, a anunţat retailerul, scrie zf.ro.

„Căutăm în permanenţă noi formate de magazin, adaptate la aşteptările clienţilor. (…) Ne aşteptăm ca în viitor să apară tot mai multe astfel de magazine în mall-uri”, a declarat, într-un comunicat, Pawel Musial, directorul general al Profi.

Profi Mall este un proiect pilot în care accentul este pus în principal pe gama de produse proaspete. Magazinul are o suprafaţă de aproximativ 790 metri pătraţi şi se află amplasat la parterul centrului comercial.

La sfârşitul lunii martie, Profi a inaugurat la Cluj-Napoca primele magazine urbane de format mic, CITY, administrate de comercianţi parteneri, cu mai puţine sortimente în comparaţie cu unităţile standard şi cu circa 12 angajaţi pentru fiecare magazin.

În prezent, magazine Profi se găsesc în 88 de localităţi din 36 de judeţe, ocupând astfel cea de a doua poziţie în topul retailerilor din România. Compania este deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...