Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noul președinte al ANSVSA va fi speaker al conferinței Meat & Milk

Autor: Meat MIlkmiercuri, 4 mai, 2016

Deși numit de curând la conducerea ANSVSA și ca dovadă a importanței Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, organizată de agenția infoGROUP, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, domnul Radu Roatiș Chețan a acceptat invitația de a participa în calitate de speaker.

 

Domnia sa va susține în ședința generală din dimineața zilei de 13 mai comunicarea cu titlul ”Sănătatea animală și siguranța alimentară, prerogative ale ANSVSA”. Ulterior, cu începere de la ora 12, domnul Chețan va participa la Masa rotundă care va fi televizată în direct de postul Agro TV și care se va desfășura sub genericul ”Sectoarele de carne și lapte, între promisiunile autorităților și certitudinile aspre ale realității.

 

Reamintim că, în prima zi a evenimentului, ANSVSA va fi reprezentat de doamna Dana Tănase, care va participa atât la dezbaterea din finalul workshop-ului Lapte, cât și în sesiunea ”Liber la cuvânt”.

 

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...