Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noul președinte al ANSVSA va fi speaker al conferinței Meat & Milk

Autor: Meat MIlkmiercuri, 4 mai, 2016

Deși numit de curând la conducerea ANSVSA și ca dovadă a importanței Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, organizată de agenția infoGROUP, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, domnul Radu Roatiș Chețan a acceptat invitația de a participa în calitate de speaker.

 

Domnia sa va susține în ședința generală din dimineața zilei de 13 mai comunicarea cu titlul ”Sănătatea animală și siguranța alimentară, prerogative ale ANSVSA”. Ulterior, cu începere de la ora 12, domnul Chețan va participa la Masa rotundă care va fi televizată în direct de postul Agro TV și care se va desfășura sub genericul ”Sectoarele de carne și lapte, între promisiunile autorităților și certitudinile aspre ale realității.

 

Reamintim că, în prima zi a evenimentului, ANSVSA va fi reprezentat de doamna Dana Tănase, care va participa atât la dezbaterea din finalul workshop-ului Lapte, cât și în sesiunea ”Liber la cuvânt”.

 

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de...

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...