Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noul președinte al ANSVSA va fi speaker al conferinței Meat & Milk

Autor: Meat MIlkmiercuri, 4 mai, 2016

Deși numit de curând la conducerea ANSVSA și ca dovadă a importanței Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, organizată de agenția infoGROUP, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, domnul Radu Roatiș Chețan a acceptat invitația de a participa în calitate de speaker.

 

Domnia sa va susține în ședința generală din dimineața zilei de 13 mai comunicarea cu titlul ”Sănătatea animală și siguranța alimentară, prerogative ale ANSVSA”. Ulterior, cu începere de la ora 12, domnul Chețan va participa la Masa rotundă care va fi televizată în direct de postul Agro TV și care se va desfășura sub genericul ”Sectoarele de carne și lapte, între promisiunile autorităților și certitudinile aspre ale realității.

 

Reamintim că, în prima zi a evenimentului, ANSVSA va fi reprezentat de doamna Dana Tănase, care va participa atât la dezbaterea din finalul workshop-ului Lapte, cât și în sesiunea ”Liber la cuvânt”.

 

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...