Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noul sistem Eagle prezentat la US Expo

Autor: Meat MIlkjoi, 17 octombrie, 2013

În cadrul expoziției internaționale Process Expo 2013 vor fi expuse noi software-uri și inovații care vizează acuratețea analizei grăsimilor, managementul contaminării și documentației.
Expoziția mondială cu echipamente și tehnologii alimentare va oferi vizitatorilor o gamă de soluții și expetize pentru afaceri.

Compania Eagle Product Inspection va lansa noul său sistem Eagle FA720, care este printre cele mai performante sisteme de acest fel din industrie și asigură ca valorile chimice ale cărnii furnizate sunt la cerințele specifice consumatorilor.

Sistemul a fost lansat pentru a întâlni noile cerințe de calitate și productivitate și oferă o precizie imbatabilă în analiza grăsimii.
Împreună cu noul sistem, Eagle va mai lansa și software-ul său Validate care este compatibil cu modelul FA720 și care oferă verificarea acurateței valorilor chimice, consumă mai puțin timp și este mai ieftin decât alte software-uri similare.

Expoziția va avea loc în Chicago, SUA între 3-6 noiembrie. (ER)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...