Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noul site www.infoaliment.ro: Profitați de informația profesionistă, profitați de noile oportunități de afaceri!

Autor: vineri, 6 decembrie, 2013

După ce, în vara acestui an, catalogul infoALIMENT a fost transformat radical, devenind publicația întregii industrii alimentare românești și cuprinzând peste 250 de pagini de articole, analize, reportaje, prezentări de companii, produse și servicii, date din piață, date financiare și consultanță etc., și purtând noul nume de infoALIMENT Magazin, ieri a fost relansat site-ul www.infoaliment.ro.

Cu un număr de peste 1.700 de vizitatori unici pe zi și beneficiind de o foarte eficientă indexare (de exemplu, azi, Google a indexat 6.720.000 de pagini!), noul site este transformat radical, fiind practic oglinda zilnică a tuturor sectoarelor de activitate ale industriei alimentare autohtone. Astfel, pe lângă articolele cuprinse în ediția print, în fiecare dimineață puteți citi cele mai noi știri din domeniu, atât din țară, cât și din străinătate, redacția infoALIMENT Magazin punându-vă la dispoziție cel mai complet instrument de lucru în materie de informație profesionistă, de calitate.

Concomitent, prin zona ”Catalog”, site-ul își păstrează și caracterul de portal, acolo unde companiile înscrise își pot publica propriile anunțuri despre produsele și serviciile oferite partenerilor de afaceri, propriile galerii foto, date de contact, acestea funcționând ca adevărate website-uri în cadrul www.infoaliment.ro. Prin această utilitate, noul site nu doar oferă un foarte bogat sumar zilnic, dar menține și chiar amplifică oportunitatea dezvoltării afacerilor dumneavoastră, facilitând contactul dintre companii.

Mai mult decât atât, începând cu săptămâna viitoare, infoALIMENT Magazin va transmite câte un newsletter zilnic, devenind astfel principalul instrument de informare a tuturor celor care activează în industria alimentară sau în zonele adiacente. Vă învităm, așadar, să vă abonați la fluxul de știri al www.infoaliment.ro și să vă înscrieți în secțiunea ”Catalog”, atât pentru a fi la curent cu tot ce este nou în domeniu, cât și pentru a vă extinde oportunitățile de afaceri.

Karpaten Meat păstrează tradiția dar adaptează rețeta
Autor: meatmilk  /   joi, 13 decembrie 2018

(Comunicat) Caserolele de carne tocată pentru sarmale sunt deja în vitrină și pot fi achiziționate exclusiv de la măcelăria Meșteșugarii de Gusturi - PRELUNGIREA GHENCEA NR.262, București.   Cu ocazia sărbătorilor de iarnă care an de an continuă tradițiile culinare și aduc oameni dragi la masă, Karpaten Premium Angus,...

Smithfield Foods își dezvoltă liniile de export prin investiții masive
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 12 decembrie 2018

Smithfield Foods își va dezvolta piața de export, prin investiții precum cea de la Sioux Falls-USA, care include reutilarea unei linii de bacon de mare viteză, modernizarea centrului de distribuție, precum și reconstruirea unei ferme care găzduiește mai mult de 8.000 de porci.   Această investiție și extinderile vor ajuta...

Noul site www.infoaliment.ro: Profitați de informația profesionistă, profitați de noile oportunități de afaceri!

Autor: Meat MIlkvineri, 6 decembrie, 2013

După ce, în vara acestui an, catalogul infoALIMENT a fost transformat radical, devenind publicația întregii industrii alimentare românești și cuprinzând peste 250 de pagini de articole, analize, reportaje, prezentări de companii, produse și servicii, date din piață, date financiare și consultanță etc., și purtând noul nume de infoALIMENT Magazin, ieri a fost relansat site-ul www.infoaliment.ro.

Cu un număr de peste 1.700 de vizitatori unici pe zi și beneficiind de o foarte eficientă indexare (de exemplu, azi, Google a indexat 6.720.000 de pagini!), noul site este transformat radical, fiind practic oglinda zilnică a tuturor sectoarelor de activitate ale industriei alimentare autohtone. Astfel, pe lângă articolele cuprinse în ediția print, în fiecare dimineață puteți citi cele mai noi știri din domeniu, atât din țară, cât și din străinătate, redacția infoALIMENT Magazin punându-vă la dispoziție cel mai complet instrument de lucru în materie de informație profesionistă, de calitate.

Concomitent, prin zona ”Catalog”, site-ul își păstrează și caracterul de portal, acolo unde companiile înscrise își pot publica propriile anunțuri despre produsele și serviciile oferite partenerilor de afaceri, propriile galerii foto, date de contact, acestea funcționând ca adevărate website-uri în cadrul www.infoaliment.ro. Prin această utilitate, noul site nu doar oferă un foarte bogat sumar zilnic, dar menține și chiar amplifică oportunitatea dezvoltării afacerilor dumneavoastră, facilitând contactul dintre companii.

Mai mult decât atât, începând cu săptămâna viitoare, infoALIMENT Magazin va transmite câte un newsletter zilnic, devenind astfel principalul instrument de informare a tuturor celor care activează în industria alimentară sau în zonele adiacente. Vă învităm, așadar, să vă abonați la fluxul de știri al www.infoaliment.ro și să vă înscrieți în secțiunea ”Catalog”, atât pentru a fi la curent cu tot ce este nou în domeniu, cât și pentru a vă extinde oportunitățile de afaceri.

Sondă digitală de temperatură, cu abilități de detectare metalică și în X-Ray
Autor: meatmilk  /   joi, 13 decembrie 2018

(Comunicat) Compania britanică Detectamet a fost cosiderată mult timp pionieră în domeniul siguranței alimentare, iar noul lor termomentru inovator, detectabil de corpuri străine în produsele alimentare, arată că firma se află încă în prim-planul acestei industrii.   Produs din polimerul unic detectabil Detectamet,...

Eurostat: Doar 23 % dintre români cumpără de pe Net
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 13 decembrie 2018

Noile cifre provenite de la Eurostat indică faptul că 86% dintre cumpărătorii din Marea Britanie au efectuat o achiziție online în 2017, devenind astfel țara UE cu cel mai înalt nivel de penetrare a comerțului electronic.   Suedia (84%), Germania (82%), Luxemburg (82%), Franța (76%), Finlanda (75%), sunt membrii Uniunii în...

Retailerii europeni, dezamăgiți de normele privind vânzarea de bunuri
Autor: Nora Marin  /   joi, 13 decembrie 2018

Comercianții cu amănuntul și-au exprimat dezamăgirea față de abordarea generală adoptată de Consiliu Europei cu privire la propunerea privind contractele de vânzare de bunuri și garanții pentru consumatori. În acest sens, Christian Verschueren, directorul general al EuroCommerce, a declarat:   "Consiliul Europei a ratat o...

Karpaten Meat păstrează tradiția dar adaptează rețeta
Autor: meatmilk  /   joi, 13 decembrie 2018

(Comunicat) Caserolele de carne tocată pentru sarmale sunt deja în vitrină și pot fi achiziționate exclusiv de la măcelăria Meșteșugarii de Gusturi - PRELUNGIREA GHENCEA NR.262, București.   Cu ocazia sărbătorilor de iarnă care an de an continuă tradițiile culinare și aduc oameni dragi la masă, Karpaten Premium Angus,...

Smithfield Foods își dezvoltă liniile de export prin investiții masive
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 12 decembrie 2018

Smithfield Foods își va dezvolta piața de export, prin investiții precum cea de la Sioux Falls-USA, care include reutilarea unei linii de bacon de mare viteză, modernizarea centrului de distribuție, precum și reconstruirea unei ferme care găzduiește mai mult de 8.000 de porci.   Această investiție și extinderile vor ajuta...