Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noul site www.infoaliment.ro: Profitați de informația profesionistă, profitați de noile oportunități de afaceri!

Autor: vineri, 6 decembrie, 2013

După ce, în vara acestui an, catalogul infoALIMENT a fost transformat radical, devenind publicația întregii industrii alimentare românești și cuprinzând peste 250 de pagini de articole, analize, reportaje, prezentări de companii, produse și servicii, date din piață, date financiare și consultanță etc., și purtând noul nume de infoALIMENT Magazin, ieri a fost relansat site-ul www.infoaliment.ro.

Cu un număr de peste 1.700 de vizitatori unici pe zi și beneficiind de o foarte eficientă indexare (de exemplu, azi, Google a indexat 6.720.000 de pagini!), noul site este transformat radical, fiind practic oglinda zilnică a tuturor sectoarelor de activitate ale industriei alimentare autohtone. Astfel, pe lângă articolele cuprinse în ediția print, în fiecare dimineață puteți citi cele mai noi știri din domeniu, atât din țară, cât și din străinătate, redacția infoALIMENT Magazin punându-vă la dispoziție cel mai complet instrument de lucru în materie de informație profesionistă, de calitate.

Concomitent, prin zona ”Catalog”, site-ul își păstrează și caracterul de portal, acolo unde companiile înscrise își pot publica propriile anunțuri despre produsele și serviciile oferite partenerilor de afaceri, propriile galerii foto, date de contact, acestea funcționând ca adevărate website-uri în cadrul www.infoaliment.ro. Prin această utilitate, noul site nu doar oferă un foarte bogat sumar zilnic, dar menține și chiar amplifică oportunitatea dezvoltării afacerilor dumneavoastră, facilitând contactul dintre companii.

Mai mult decât atât, începând cu săptămâna viitoare, infoALIMENT Magazin va transmite câte un newsletter zilnic, devenind astfel principalul instrument de informare a tuturor celor care activează în industria alimentară sau în zonele adiacente. Vă învităm, așadar, să vă abonați la fluxul de știri al www.infoaliment.ro și să vă înscrieți în secțiunea ”Catalog”, atât pentru a fi la curent cu tot ce este nou în domeniu, cât și pentru a vă extinde oportunitățile de afaceri.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...

Noul site www.infoaliment.ro: Profitați de informația profesionistă, profitați de noile oportunități de afaceri!

Autor: Meat MIlkvineri, 6 decembrie, 2013

După ce, în vara acestui an, catalogul infoALIMENT a fost transformat radical, devenind publicația întregii industrii alimentare românești și cuprinzând peste 250 de pagini de articole, analize, reportaje, prezentări de companii, produse și servicii, date din piață, date financiare și consultanță etc., și purtând noul nume de infoALIMENT Magazin, ieri a fost relansat site-ul www.infoaliment.ro.

Cu un număr de peste 1.700 de vizitatori unici pe zi și beneficiind de o foarte eficientă indexare (de exemplu, azi, Google a indexat 6.720.000 de pagini!), noul site este transformat radical, fiind practic oglinda zilnică a tuturor sectoarelor de activitate ale industriei alimentare autohtone. Astfel, pe lângă articolele cuprinse în ediția print, în fiecare dimineață puteți citi cele mai noi știri din domeniu, atât din țară, cât și din străinătate, redacția infoALIMENT Magazin punându-vă la dispoziție cel mai complet instrument de lucru în materie de informație profesionistă, de calitate.

Concomitent, prin zona ”Catalog”, site-ul își păstrează și caracterul de portal, acolo unde companiile înscrise își pot publica propriile anunțuri despre produsele și serviciile oferite partenerilor de afaceri, propriile galerii foto, date de contact, acestea funcționând ca adevărate website-uri în cadrul www.infoaliment.ro. Prin această utilitate, noul site nu doar oferă un foarte bogat sumar zilnic, dar menține și chiar amplifică oportunitatea dezvoltării afacerilor dumneavoastră, facilitând contactul dintre companii.

Mai mult decât atât, începând cu săptămâna viitoare, infoALIMENT Magazin va transmite câte un newsletter zilnic, devenind astfel principalul instrument de informare a tuturor celor care activează în industria alimentară sau în zonele adiacente. Vă învităm, așadar, să vă abonați la fluxul de știri al www.infoaliment.ro și să vă înscrieți în secțiunea ”Catalog”, atât pentru a fi la curent cu tot ce este nou în domeniu, cât și pentru a vă extinde oportunitățile de afaceri.

ANSVSA: Situația la zi a evoluției Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) De la data confirmării prezenței Pestei Porcine Africane (PPA) în țara noastră, pentru prima oară, în 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare, se constată că în zona de N-V a României boala evoluează lent, chiar staţionar, confirmându-se în 14 localităţi din judeţele Satu-Mare, Sălaj şi Bihor. Au fost afectaţi 13...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...

Valorificarea superioară a sângelui animalelor abatorizate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 august 2018

Abatoarele, precum și companiile de prelucrarea a cărnii generează o cantitate semnificativă de subproduse solide și lichide. La rândul lor, angrosistii și comercianții cu amănuntul produc cantități mari de subproduse. Deci, milioane de tone de deșeuri sunt produse în fiecare zi iar problema este eliminarea lor. Dar eliminarea...

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...