Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noutati de la KUK România

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Kuk reprezinta acum in România compania Hulshof, care produce proteine colagenice din piele de vita din gama Collapro, disponibile in 3 variante:


Collapro Bovine Standard,
care este caracterizat prin:
– dimensiunea mare a particulei ;
– functionalitate dubla atât datorita capacitatii de emulsionare si legare a apei, cât si formarii unei retele stabile derivate din marimea particulei si din structura de fibra.
Collapro Bovine Standard este destinat in special produselor din carne tocata cu structura eterogena.
Collapro Bovine Premium,
care este caracterizat prin:
– dimensiunea medie a particulei;
– functionalitate datorita capacitatii de emulsionare si de legare a apei.

Collapro Bovine Premium este destinat in special produselor din carne emulsionate cu structura omogena.
Collapro Bovine Premium Injectable
care este caracterizat prin:
– dimensiunea mica a particulei ;
– functionalitate in special prin
capacitatea de legare a apei.

Collapro Bovine Premium Injectable este destinat, in special, produselor din carne injectate sau malaxate.
Specialistii Kuk precizeaza avantajele utilizarii in industria carnii a proteinelor din gama Collapro:
• imbunatatirea structurii preparatelor din carne;
• cresterea continutului de proteina animala
in preparatele din carne;
• reducerea pierderilor la tratamentul termic;
• obtinerea de preparate din carne fara gust nedorit;
• reducerea sinerezei la produsele din carne
ambalate sub vacuum;
• GMO – free;
• Halal.
Mai multe detalii despre COLLAPRO puteti afla de pe www.collapro.com

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...