Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noutati de la KUK România

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Kuk reprezinta acum in România compania Hulshof, care produce proteine colagenice din piele de vita din gama Collapro, disponibile in 3 variante:


Collapro Bovine Standard,
care este caracterizat prin:
– dimensiunea mare a particulei ;
– functionalitate dubla atât datorita capacitatii de emulsionare si legare a apei, cât si formarii unei retele stabile derivate din marimea particulei si din structura de fibra.
Collapro Bovine Standard este destinat in special produselor din carne tocata cu structura eterogena.
Collapro Bovine Premium,
care este caracterizat prin:
– dimensiunea medie a particulei;
– functionalitate datorita capacitatii de emulsionare si de legare a apei.

Collapro Bovine Premium este destinat in special produselor din carne emulsionate cu structura omogena.
Collapro Bovine Premium Injectable
care este caracterizat prin:
– dimensiunea mica a particulei ;
– functionalitate in special prin
capacitatea de legare a apei.

Collapro Bovine Premium Injectable este destinat, in special, produselor din carne injectate sau malaxate.
Specialistii Kuk precizeaza avantajele utilizarii in industria carnii a proteinelor din gama Collapro:
• imbunatatirea structurii preparatelor din carne;
• cresterea continutului de proteina animala
in preparatele din carne;
• reducerea pierderilor la tratamentul termic;
• obtinerea de preparate din carne fara gust nedorit;
• reducerea sinerezei la produsele din carne
ambalate sub vacuum;
• GMO – free;
• Halal.
Mai multe detalii despre COLLAPRO puteti afla de pe www.collapro.com

DuPont Nutrition & Health Creates ”Clean Label Hub” își extinde echipa de cercetare
Autor: Nora Marin  /   joi, 30 august 2018

DuPont Nutrition & Health a anunțat extinderea echipei de cercetare și dezvoltare prin crearea unui "centru de etichetare clean label" cu sediul în Brabrand. Intenționând să își consolideze proiectele de proiecte în domeniul nutriției sănătoase și a ofertelor de texturale ecologice, noi angajați se vor alătura echipei existente,...

Tendințe emergente pe piața lactatelor; aplicații și ingrediente
Autor: Nora Marin  /   joi, 2 august 2018

Lactatele clean label devin din ce în ce mai populare. La rândul lor, ingredientele cu etichetă curată se găsesc în diverse aplicații, oferind căi de a stimula proteinele, pre- și probioticele, vitaminele etc., dar și aromele care au menirea de a reduce zahărul din diferite alimente. Pentru a vedea care sunt tendințele în acest...