Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noutati de la KUK România

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Kuk reprezinta acum in România compania Hulshof, care produce proteine colagenice din piele de vita din gama Collapro, disponibile in 3 variante:


Collapro Bovine Standard,
care este caracterizat prin:
– dimensiunea mare a particulei ;
– functionalitate dubla atât datorita capacitatii de emulsionare si legare a apei, cât si formarii unei retele stabile derivate din marimea particulei si din structura de fibra.
Collapro Bovine Standard este destinat in special produselor din carne tocata cu structura eterogena.
Collapro Bovine Premium,
care este caracterizat prin:
– dimensiunea medie a particulei;
– functionalitate datorita capacitatii de emulsionare si de legare a apei.

Collapro Bovine Premium este destinat in special produselor din carne emulsionate cu structura omogena.
Collapro Bovine Premium Injectable
care este caracterizat prin:
– dimensiunea mica a particulei ;
– functionalitate in special prin
capacitatea de legare a apei.

Collapro Bovine Premium Injectable este destinat, in special, produselor din carne injectate sau malaxate.
Specialistii Kuk precizeaza avantajele utilizarii in industria carnii a proteinelor din gama Collapro:
• imbunatatirea structurii preparatelor din carne;
• cresterea continutului de proteina animala
in preparatele din carne;
• reducerea pierderilor la tratamentul termic;
• obtinerea de preparate din carne fara gust nedorit;
• reducerea sinerezei la produsele din carne
ambalate sub vacuum;
• GMO – free;
• Halal.
Mai multe detalii despre COLLAPRO puteti afla de pe www.collapro.com

Antioxidanți naturali pentru carne și produse din carne (I)
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

După cum se știe, antioxidanții se adaugă la carnea proaspătă și prelucrată, precum și la produsele din carne, pentru a preveni oxidarea lipidelor, a întârzia dezvoltarea unor mirosuri și pentru a îmbunătăți stabilitatea culorii. În industria alimentară, ei pot fi împărțiți în antioxidanți naturali și sintetici. Cum,...

Probiotic pentru controlul bolilor cardiovasculare
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Boala cardiovasculară este considerată principala cauză globală a morbidității și mortalității de către lume OMS. În lume, unul din trei decese survine ca urmare a BCV, iar jumătate din acestea, din cauza boliilor coronariene. Costurile estimate asociate cu BCV și accident vascular cerebral au atins aproape 580 miliarde USD în 2016...