Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noutati gastronomice de la angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit planului de dezvoltare a diviziei de ready meal, compania Angst anunta lansarea pe piata a unor noi produse.

Astfel, in magazinele firmei pot fi cumparate terrinele de pui cu ciucperci, terrine de tara, terrine de casa cu bacon si delicioasele terrine cu fistic,

Totodata, compania anunta si largirea gamei de salate si mancaruri, prin demararea productiei de salata de linte si naut, a salatei Waldorf, cus-cus si a pastelor Cornettini cu sunca York.

Odata cu aceste noutati, Angst mai face un pas spre atingerea parametrilor propusi pentru anul acesta in care se urmareste dublarea vanzarilor la categoria mancaruri.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...