Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail

Autor: meatmilkmarți, 12 martie, 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața participanților, un nou punct în program care, suntem siguri, va fi de cel mai mare interes.

 

Mai precis, este vorba despre Forum Retail, dezbaterea care a fost programată în după-amiaza zilei de 31 mai, ca ultim dar foarte important moment în program.

 

La dezbaterea care, suntem convinși, va fi cât se poate de interesantă, vor fi invitați să participe reprezentanții AMRCR, ai marilor lanțuri de magazine, reprezentanți ai autorităților precum și conducerile asociațiilor profesionale din domeniile vizate.

 

Forumul va încerca să contureze imaginea de moment a retailului românesc, relațiile dintre furnizori și comercianții cu amănuntul dar vor fi dezbătute și teme legate de legislație, conformitate, relațiile cu instituțiile de control, încercându-se astfel să se dea coerență unui viitor profitabil pentru toți: consumatori, furnizori de carne, produse din carne, lapte și lactate, și retialeri. Speaker-ii și tematica exactă vor fi anunțate în perioada următoare.

 

Detalii suplimentare puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...

Danone, 20 de ani de producție locală și investiții în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) Anul acesta, Danone aniversează 20 de ani de activitate în România și de producție locală în cadrul fabricii din București. Pentru companie, 2019 are o dublă semnificație, întrucât Danone celebrează la nivel global 100 de ani de istorie în producția de iaurt.   De 20 de ani, fabrica Danone din București...