Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail

Autor: meatmilkmarți, 12 martie, 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața participanților, un nou punct în program care, suntem siguri, va fi de cel mai mare interes.

 

Mai precis, este vorba despre Forum Retail, dezbaterea care a fost programată în după-amiaza zilei de 31 mai, ca ultim dar foarte important moment în program.

 

La dezbaterea care, suntem convinși, va fi cât se poate de interesantă, vor fi invitați să participe reprezentanții AMRCR, ai marilor lanțuri de magazine, reprezentanți ai autorităților precum și conducerile asociațiilor profesionale din domeniile vizate.

 

Forumul va încerca să contureze imaginea de moment a retailului românesc, relațiile dintre furnizori și comercianții cu amănuntul dar vor fi dezbătute și teme legate de legislație, conformitate, relațiile cu instituțiile de control, încercându-se astfel să se dea coerență unui viitor profitabil pentru toți: consumatori, furnizori de carne, produse din carne, lapte și lactate, și retialeri. Speaker-ii și tematica exactă vor fi anunțate în perioada următoare.

 

Detalii suplimentare puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

Lactalis Group va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 15 mai 2019

Unul dintre giganții mondiali ai lactatelor, Lactalis Group, și-a anunțat participarea la cea de-a VIII-a ediie a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019,care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Lactalis Group va fi reprezentată la eveniment de domnul Axel Bigot- Corporate...

Meat.Milk 2019: Secțiunea Expo, un punct central al evenimentului
Autor: meatmilk  /   marți, 14 mai 2019

Secțiunea Expo a conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va fi și în acest an unul dintre punctele centrale ale evenimentului.   În momentul de față, agenția infoGROUP anunță că toate standurile de expunere au fost ocupate, ba, mai mult,...