Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Noutăți tehnologice pentru producția cărnii de porc, la IPPE

Autor: Meat MIlkjoi, 22 ianuarie, 2015

Asociația Americană pentru Industria Furajelor (AFIA) va găzdui un seminar de o jumătate de zi cu titlul ”Pork Tech Theater”, în cadrul expoziției internaționale pentru producția cărnii de porc și procesarea alimentelor ”International Production& Processing Expo IPPE, care va avea loc în Atlanta, Georgia la data de 28 ianuarie, informează The Meat Site.

Seminarul va evidenția provocări în industria cărnii de porc, cum ar fi epidemia virusului diareei la porcine, si se vor discuta progrese recente și probleme care afectează producția de carne de porc la nivel mondial. Demonstrația și seminarul vor avea loc în hala A Tech Xchange, standul A2847.

 

„Două dintre subiectele care au fost tratate cu foarte mare atenție și vor fi discutate de către speakeri la seminar Pork Tech Theater sunt hrănirea automată în interiorul grupului de porcine și cum arată viitorul privind utilizarea antibioticelor la porcine pentru consumul uman”, a declarat Leah Wilkinson , director AFIA al departamentului de ingrediente, hrană pentru animale de companie și relații cu statul.
Dr. Casey Bradley cu AB Vista va modera sesiunea, introducand pe dr Christin Surie, de la Universitatea de Medicină Veterinară din Hanovra; Dr. Paul Sundberg, Consiliul National de Producătorilor Cărnii de Porc; Will Sawyer, Rabobank și Leah Wilkinson de la AFIA.

 

Expoziția Internațională dedicată producerii și procesării cărnii de pasăre, expoziția internațională a producerii furajelor și expoziția internațională a cărnii s-au unit în 2013 sub numele de International Production& Processing Expo (IPPE).

 

IPPE este cea mai mare expoziție mondială anuală dedicată producerii și procesării cărnii, inclusiv cărnii de pasăre și furajelor. IPPE 2015 va aduce împreună mai mult de 1100 de expozanți și peste 25000 de vizitatori în Atlanta în perioada 27-29 ianuarie 2015. Un numar impresionant de factori de decizie din industria mondiala a cărnii vor participa la evenimentul de anul acesta pentru a socializa și pentru a se informa despre noutățile și inivațiile din domeniul creșterii animalelor, producerii și procesării cărnii și furajelor.

Fabricarea produselor din carne de vită cu un conținut redus de grăsimi
Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 1 martie 2019

Reducerea conținutului total de grăsimi din carnea prelucrată nu este doar de dorit, ci este și fezabilă. Diferite combinații de substituenți grași pot reduce în mod semnificativ conținutul caloric și nivelul de grăsimi saturate. Aceasta ar putea duce la o nouă categorie de produse care să aibă un gust acceptabil și un grad ridicat...

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...