Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Aaylex

Global Meat News: Infuzie de 25 de milioane de euro la AAylex Group

luni, 18 iunie 2018

Compania Aaylex Group a semnat o înțelegere în valoare de 25 de milioane de euro cu fondul de investiții Credit Value Investments (CVI) din Polonia, după cum informează Global Meat News.   Conform planului convenit, fondul va finanța dezvoltarea grupului care își vinde produsele sub marca Coco Rico, printr-o emisiune de obligațiuni corporative.   "Finanțarea provine de la fondurile de investiții aflate sub conducerea...

Atelierul Micilor Bucătari – CocoRico, Promoția iunie 2017

luni, 19 iunie 2017

(Comunicat) Grupul Aaylex anunță finalizarea celei mai noi ediții a programului educaţional „Atelierul Micilor Bucătari - CocoRico”,derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău.Peste 170 de elevi din ciclul primar au absolvit cursurile de „Mici Bucătari CocoRico”, de la momentul lansării campaniei CSR în anul 2015 și până în prezent, în cadrul atelierelor din București și Buzău.   Laura Mocanu, Chef...

Carnea de pui CocoRico, apreciată la IFE-London 2017

vineri, 24 martie 2017

(Comunicat) Britanicii apreciază carnea de pui CocoRico- o dovedește numărul record de clienți care au vizitat standul CocoRico din cadrul International Food & Drink Event IFE-London 2017, cel mai mare târg din Marea Britanie dedicat industriei alimentare.   Grupul Aaylex, producătorul și distribuitorul cărnii de pui CocoRico, și-a prezentat produsele alături de peste 1.000 de companii, din 60 de țări.   Bogdan Grama,...

Produsele din carne de pui CocoRico, certificate SGS

luni, 13 martie 2017

Grupul Aaylex, producătorul și distribuitorul cărnii de pui bCocoRico, a obținut în premieră pentru industria zootehnică românească, certificarea SGS, cu privire la bunele practici ale sistemului integrat de producție.   În urma auditului desfășurat în prima lună a acestui an și a dovezilor colectate, a informațiilor obținute din vizite în teren, în toate locațiile de producție ale Grupului Aaylex, a rezultatelor...

La Indagra Food, Aaylex bifează încă o participare de prestigiu

vineri, 4 noiembrie 2016

Prezentă și anul acesta cu stand propriu la Indagra Food, compania Aaylex, deținătoarea celebrei mărci CocoRico, își poate trece în contul realizărilor încă o prezență de prestigiu, atât în fața consumatorilor, cât și în fața specialiștilor și a partenerilor de afaceri.   Încă de pe acum, suntem convinși de succesul participării, de vreme ce dialogul cu prezenții și viitorii parteneri s-au desfășurat în...

Aaylex este cel mai mare exportator de carne din România

marți, 1 noiembrie 2016

Aaylex, deținătorul mărcii CocoRico este cel mai mare exportator autohton de carne, în condițiile în care industria cărnii din România a trimis anul trecut carne la export în valoare de 247,6 mil. euro, în creştere cu circa 17% faţă de anul precedent, principalele ţări de destinaţie pentru carnea românească fiind Marea Britanie, Bulgaria şi Franţa, potrivit INSSE.   Aaylex Prod, cu activităţi în producţia de carne de...

CocoRico- brandul 100% românesc al grupului Aaylex, în peste 10 țări europe

joi, 27 octombrie 2016

CocoRico – brandul 100% românesc al grupului Aaylex, producător, procesator și distribuitor de carne de pui, participant la recenta ediție a Salonului Internațional al Alimentației de la Paris (SIAL) – și-a consolidat în această toamnă prezența pe piața europeană, fiind exportat în peste 10 țări din regiune.    Grupul Aaylex este unul dintre cei mai mari exportatori de carne de pui din România, având un amplu portofoliu...

SIAL 2016: Aaylex, una dintre performerele României, prezente la Paris

vineri, 21 octombrie 2016

Cu o pondere a exportului de 30 % din producția realizată, compania Aaylex s-a evidențiat între firmele românești prezente la standurile celui mai mare târg din lume, dedicat Industriei alimentare, mai precis, la Salonul Internațional de la Paris.   Participând pentru a treia oară, Aaylex, deținătoarea binecunoscutei mărci CocoRico, și-a promovat absolut toate sortimentele, cu scopul de a-si extinde pozitia pe pietele...

130 de elevi au absolvit „Atelierul Micilor Bucătari – Coco Rico”

joi, 23 iunie 2016

Programul educaţional „Atelierul Micilor Bucătari - Coco Rico”, derulat la inițiativa Grupului Aaylex, sub sloganul „Gătim gustos şi sănătos!” și-a încheiat ediția din acest an școlar cu seria de cursuri desfășurate în luna iunie, la Buzău. Astfel, de la momentul lansării în anul 2015 și până în prezent, în cadrul atelierelor din București și Buzău au absolvit cursurile de „Mici Bucătari Coco Rico” un număr de 130 de...

„Atelierul Micilor Bucătari – Coco Rico” și-a premiat absolvenții primului curs din București

luni, 9 mai 2016

Programul educaţional „Atelierul Micilor Bucătari - Coco Rico”, derulat la inițiativa Grupului Aaylex, sub sloganul „Gătim gustos şi sănătos!” și-a premiat absolvenții primului curs din București. Prin inițierea programului de CSR în 2015, compania și-a propus să promoveze educația pentru un stil de viaţă sănătos, alimentaţia echilibrată, igiena, arta gătitului şi importanța meselor în familie, în rândul elevilor din...

Aaylex a devenit Partener Premium al Expo-conferinței Meat & Milk 2016

luni, 18 aprilie 2016

Prestigioasa companie Aaylex a devenit Partenerul Premium al ediției din acest an a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, evenimentul urmând a avea loc în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI, ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.   Grupul Aaylex este format din mai multe companii romanesti, avand ca si...

Aaylex exportă carne de pasăre în 16 țări

marți, 9 februarie 2016

Grupul de companii Aaylex, cu activităţi în industria de procesare de carne, controlat de antreprenorul Bogdan Stanca, a exportat anul trecut circa 17.000 de tone de carne de păsăre, către 16 ţări, atât din Europa, cât şi din afara ei. Grupul, care deţine în portofoliu brandul Coco Rico, a avut o cifră de afaceri de 115 mil. euro anul trecut, din care circa 37 mil. euro au fost contribuţia exporturilor, conform calculelor...

Aaylex Prod conduce Top-ul procesatorilor de carne de pasăre

joi, 3 decembrie 2015

În România existau la finalul anului trecut 61 de companii care se ocupau de prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre.   Potrivit unui clasament întocmit de Ziarul financiar, cele mai mari firme care se ocupă de prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre sunt Aaylex Prod din judeţul Buzău, Agricola International din Bacău şi Safir din Vaslui. Cei trei au afaceri cumulate de 878 mil. lei, respectiv mai bine de jumătate...

Aaylex: Consumatorii preferă produse 100% româneşti

joi, 5 noiembrie 2015

Producătorul și procesatorul de carne de pui Aaylex, deținătorul brandului COCORICO a participat în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie la cel mai mare târg din sud-estul Europei specializat pe industria cărnii - Indagra Food 2015.   „Ne-am dorit ca la această ediție a Indagra Food să venim în fața consumatorilor cu un nou stand personalizat care să reprezinte cât mai fidel noile preferințele de consum ale românilor care se...

Cocorico, Ambasador al produselor româneşti la Anuga

marți, 13 octombrie 2015

(Comunicat) Produsele Cocorico sunt prezente în aceste zile la târgul Anuga de la Köln, cel mai important eveniment expoziţional mondial al sectorului agroalimentar din acest an.   La această ediţie participă circa 7.000 de companii din 98 de țări, expunând produse şi preparate din carne, produse de morărit, panificaţie şi patiserie, produse lactate, dulciuri, conserve legume/fructe, produse Bio, sucuri naturale, etc. România este...

Aaylex a organizat „Atelierul micilor bucătari”

joi, 18 iunie 2015

Faza pilot a programului educaţional „Atelierul micilor bucătari”, derulat sub sloganul „Gătim gustos şi sănătos!”, care promovează arta gătitului în rândul elevilor din ciclul primar,  şi-a premiat primii 22 de absolventii. Dezvoltat în parteneriat cu  Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, programul a inclus 4 cursuri de gătit,  susţinute de un bucătar cu experienţă. Echipa Fundaţiei PRAIS, împreuna cu voluntarii...