Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Ambalaj

Conferința infoPACK 2017 va avea loc în zilele de 9 și 10 noiembrie, la Poiana Brașov

joi, 22 iunie 2017

Agenția infoGROUP Media Invest și revista infoPACK, anunță organizarea primei ediții a Expo-Conferinței Internaționale infoPACK, care va avea loc în zilele de 9 și 10 noiembrie la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Subliniem că evenimentul este sus’inut de Interpack-Dusseldorf, precum și de Asociația Producătorilor de Utilaje de Ambalare din Germania.   La manifestare vor participa investitori, top-manageri, specialiști din...

Tetra Pak primește certificarea Vinçotte pentru Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge

miercuri, 14 decembrie 2016

(Comunicat) Tetra Pak anunță lansarea unei noi versiuni a ambalajului Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge cu capacLightCap™ 30 din plastic regenerabil. Acesta este primul ambalajaseptic din carton la nivel mondial care a primit cea mai înaltă clasă a certificării Vinçotte pentru că utilizează materiale regenerabile.    Noul ambalaj este produs utilizând o peliculă și un capac din plastic biodegradabil realizate din polimeri derivați...

Industria cărnii beneficiază de o nouă inovație în ambalare

luni, 31 august 2015

Compania americană Sealed Air Corporation a creat ambalaje coextrudate multistrat, concepute pentru a îmbunătăți siguranța alimentară pentru carnea proaspătă și pentru carnea procesată și ambalată, informează Globalmeatnews. Sacii Cryovac OptiDure au avantajul de a rezista la manevrare mecanică chiar dacă au o grosime redusă. Pliurile și închiderea prin suprapunere asigură ambalajul că este sigilat eficient. Acest lucru reduce...

Inova: Ambalaje prietenoase cu distribuitorii? De ce, nu!

marți, 14 octombrie 2014

Pe lanțul afacerii, nu doar consumatorul este client și nu doar el trebuie satisfăcut din toate punctele de vedere, ci și distribuitorii. De aceea, specialiștii din industria ambalajelor caută soluții pentru a oferi satisfacție și distribuitorilor sau comercianților, se arată într-un articol publicat de FoodIndustries. Și în acest caz, cei de la CryoVac vin cu o propunere, pachetul Mirabella îmbunătățind manevrabilitatea, concomitent cu...

Tendințe și inovații pe piața ambalării cărnii de pasăre

marți, 7 octombrie 2014

Creșterea constantă a consumului mondial de carne de pui, din ultima jumătate de secol s-a datorat și faptului că, în această perioadă, spre deosebire de alte mărfuri, prețul cărnii de pui a rămas aproape nemodificat, în valoare absolută. Dacă însă luăm în calcul și inflația atunci, prețul, în dolari, al cărnii de pui s-a micșorat de aproximativ 8 ori față de acum 50 de ani. Stabilitatea prețului, factor determinant Este...

Bleaster Sealer și Clamshell Sealer pentru ambalaje de mari dimensiuni

marți, 12 august 2014

Bleaster și Clamshell Sealer sunt echipamente de ambalare de mari dimensiuni, recomandate companiilor care furnizează mari cantități de produse pentru marele retail, realizându-se o perfectă etanșeizare prin sistemele sigure de sigilare și greifer. Echipamentele sunt copercializate de Packing Equipment Sales, informeaza Meat Process. Temperatura de sigilare este reglabilă, operațiunile fiind controlate cu ajutorul a patru sisteme de...

Linpac nominalizat pentru premiile Packaging Awards

vineri, 18 iulie 2014

Compania producătoare de ambalaje, Linpac Packaging a fost anunțat ca finalist la două categorii din cadrul Premiilor Plastics Industry Awards de anul acesta, informează The Meat Site. Producatorul de ambalaje, care oferă soluții de ambalare pentru piețele de proteine, produse de panificație, alimentație publică, produse proaspete etc, a fost nominalizat la categoriile Best Recycled Product și Best Technology Application pentru gama sa de...

La Cluj s-a inventat ambalajul antimicrobian natural

joi, 10 iulie 2014

(Agerpres) Un tânăr cercetător clujean, care a inventat un ambalaj antimicrobian produs din extracte din carapacea melcilor, alge şi alte ingrediente naturale, este primul român care primeşte premiul ''Danubius Young Scientist Award 2014''. Premiul i-a fost acordat clujeanului Dan Vodnar pentru vizibilitate internaţională în ceea ce priveşte munca sa. Una dintre invenţiile premiate ale tânărului, care este cercetător la Universitatea de...

Ancheta ANSVSA în cazul comercializării produselor din carne

luni, 24 februarie 2014

Inspectorii DSVSA Braşov au demarat o anchetă, în urma sesizării primite din partea CJPC Braşov privind o suspiciune de comercializare a unor produse din carne, cu termen de valabilitate depăşit. Verificările efectuate la unitatea care a realizat reambalarea produselor din carne au vizat: controlul documentelor de recepţie ale produselor (documente de transport, de conformitate, etc.), procedura tehnică de recepţie, procedura de ambalare şi...