Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Ambalarea produselor din carne

Potențialul nanotehnologiei în ambalarea produselor din carne

miercuri, 25 octombrie 2017

Creșterea cererii pentru o producție durabilă, creșterea concurenței și luarea în considerare a preocupărilor legate de sănătate au condus industria cărnii pe calea inovării permanente. Industria cărnii din întreaga lume se concentrează azi, pe dezvoltarea de noi produse și procese din carne pentru a satisface cererea consumatorilor. Potrivit The National Center for Biotechnology Information, care a realizat studiul ”Nanotechnology in...

Mașini de termoformare a ambalajelor

vineri, 30 ianuarie 2015

Oferta de echipamente de termoformare pentru ambalajele destinate cărnii și produselor din carne este deosebit de bogată, concurența furnizorilor de astfel de tehnologii fiind deosebit de acerbă. În această ediție, prezentăm câteva variante din gama Formpack, ale companiei italiene ILPRA SPA, utile atât firmelor care doresc să își retehnologizeze liniile de ambalare, cât și firmelor aflate la începutul activității.   Formpack...

Soluţii şi tendinţe în ambalarea cărnii refrigerate

vineri, 7 februarie 2014

Evoluţia tehnologiei, diversificarea producţiei şi a consumului de carne, implicarea tot mai asiduă în schimbările internaţionale, introducerea pe scară tot mai largă a cuceririlor tehnico-ştiinţifice imediate, precum şi apariţia unor forme rapide şi eficiente de servire în comerţ, au determinat modernizarea, dezvoltarea şi perfecţionarea tehnicii refrigerării şi ambalării cărnii aflate în acest stadiu termic. Solutions and...