Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna decembrie

miercuri, 9 ianuarie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna decembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru mărcile de carne sunt prezentate mai jos in doua...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna noiembrie

luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru mărcile de carne sunt prezentate mai jos in doua...

Salamul de Sibiu IGP sărbătorește 130 de ani de excelență

luni, 3 decembrie 2018

(Comunicat)Desfașurat sub sloganul „Salam de Sibiu IGP - Enjoy it from Europe ”, programul de degustare realizat de Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, în parteneriat cu  Carrefour România, urmărește transmiterea directă a beneficiilor Salamului de Sibiu – calitate, gust inconfundabil și tradiție – 130 de ani de excelență, care au facut posibilă obținerea Indicației Geografice Protejată în anul 2016 (IGP)   Timp de...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Angst

miercuri, 28 noiembrie 2018

Acum, când se apropie cele două mari sărbători, cea a Zilei Naționale și a Centenarului Marii Uniri, ele sunt întâmpinate de grupul de firme Angst-Salsi de pe poziția celor care au probat faptul că au reușit să fie nr. 1 în privința calității produselor din carne.   Indiferent de gama de produse la care ne-am referi, ele fac deliciul consumatorilor din România dar și din străinătate, dictând tendințe și deschizând...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne, în on-line, în luna octombrie

vineri, 9 noiembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna octombrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru mărcile de carne sunt prezentate mai jos in doua...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne, în on-line, în luna septembrie

miercuri, 17 octombrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna septembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru mărcile de carne sunt prezentate mai jos in doua...

Salamul de Sibiu, elogiat în presa italiană de specialitate

joi, 4 octombrie 2018

Iată că prezența la standurile târgului de delicatese de la Torino a Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu din România, reprezentați de doamna Carmen Gavrilescu (Angst-Salsi), în calitate de Președinte al asociatiei, și a domnului Mihai Bogoi (Cris-Tim), nu a rămas fără ecou.   Pe lângă miile de vizitatori care au avut ocazia să deguste acest produs românesc certificat IGP, Salamul de Sibiu s-a bucurat de atenția presei...

Angst a lansat Gama de mezeluri ,,Tezaur by Salsi Sinaia”

joi, 4 octombrie 2018

(Comunicat) În anul Centenarului, Grupul ANGST anunţă lansarea gamei denumită ,,Tezaur,,realizată integral în cadrul celei mai vechi fabrici de Salam de Sibiu din România - SALSI SA SINAIA.   Domnul Sorin Minea, directorul general al grupului a declarat :,,Creativitatea conferită de viziune, deschiderea spre nou şi curajul de a face lucrurile autentic, sunt cei trei piloni care definesc unicitatea brandului ANGST reflectată prin noua...

Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, la Salonul International Terra Madre Salone del Gusto 2018

miercuri, 19 septembrie 2018

(Comunicat) Salamul de Sibiu IGP va putea fi degustat în perioada 20-24 septembrie de specialiști și pasionați de gastronomie, în cadrul celei de a 12 editii a Salonului Internaţional Terra Madre Salone del Gusto. Evenimentul durează cinci zile, reunește sute de mii de persoane și reprezintă cel mai mare târg mondial de vinuri şi mâncare de calitate, fiind dedicat consolidării modelelor de producție locală, tradițională și...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august

luni, 10 septembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele sunt prezentate mai jos in doua clasamente.   Indicatori   Top expresii reprezinta defalcarea...

Euromonitor: Consumatorii români virează spre ready-meal, convenience și fast-food

vineri, 7 septembrie 2018

Economia românească a avut rezultate bune în 2017, ducând la o creștere a veniturilor disponibile. În același timp, orele de lucru tot mai multe, pe care consumatorii români le petrec la servici, au condus la mai puțin timp pentru gătit și mai mulți oameni care aleg să mănânce în oraș sau să prefere ready-meal, se arată într-o analiză Euromonitor.   Punctele comerciale de sine-stătătoare (standalone) au fost de departe...

Top-ul lunii mai al vizibilității în online a mărcilor de carne

vineri, 8 iunie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna mai 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru m[rcile din categoria carne si mezeluri sunt prezentate mai jos in doua...

Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, la expoziția internațională „AgroBalt”, din Lituania

miercuri, 30 mai 2018

(Comunicat) Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu a fost prezentă în cadrul expoziției internaționale pentru agricultură și industrie alimentară „AgroBalt”, acolo unde a expus singurul produs crud-uscat din România cu Indicație Geografică Protejată. Expoziția a avut loc în perioada 24 – 26 mai în Vilnius, Lituania. Cei șase membri ai asociației, din județele Bacău, Brașov, Prahova, Sibiu, Călărași și-au expus produsele...

Salamul de Sibiu, Telemeaua de Ibănești și Novacul afumat, vedete în Lituania

vineri, 25 mai 2018

(Comunicat) În perioada 24-26 mai 2018 se va desfășura la Vilnius, Lituania, cea de-a 22-a ediție a expoziției internaționale AgroBalt 2018, una dintre cele mai semnificative și impozante expoziții internaționale pentru agricultură și industrie alimentară din Țările Baltice.   Evenimentul este organizat în cadrul formatului 16+1 (Albania, Bosnia – Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Letonia, Lituania, Macedonia,...

Angst organizează cel mai mare concurs de ready meal din România

luni, 14 mai 2018

(Comunicat) Grupul Angst organizează pe 18 şi 19 mai YOUNG CHEF–cel mai mare concurs de ready meal din România. Competiţia are loc în cadrul Pack Expo 2018, expoziţia de ambalaje şi soluţii de ambalare din Europa de Sud-Est, care se desfăşoară între 16 şi 19 mai în pavilionul B2 din Romexpo-Bucureşti.   Pe o suprafaţă de 150mp, într-un spaţiu special amenajat, cei 6 semifinalişti(tineri bucătari cu vârste de până în...

Sorin Minea, Sorin Bontea şi Ioan Cristian Şerb vor juriza Concursul de reţete ready meal

joi, 19 aprilie 2018

(Comunicat) Euroexpo Fairs, în parteneriat cu Grup Angst Ro şi Ulma Packaging, lansează în cadrul târgului Pack Expo 2018 concursul YOUNG CHEF – concurs de reţete pentru ready meal, care se va desfăşura în zilele de 18 şi 19 mai 2018, în pavilionul B2 Romexpo Bucureşti. Scopul concursului este promovarea ambalajelor inovatoare prin intermediul produselor gata de consum “ready meal” realizate de tineri bucătari profesionişti din...