Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst

Top-ul lunii mai al vizibilității în online a mărcilor de carne

vineri, 8 iunie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna mai 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru m[rcile din categoria carne si mezeluri sunt prezentate mai jos in doua...

Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, la expoziția internațională „AgroBalt”, din Lituania

miercuri, 30 mai 2018

(Comunicat) Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu a fost prezentă în cadrul expoziției internaționale pentru agricultură și industrie alimentară „AgroBalt”, acolo unde a expus singurul produs crud-uscat din România cu Indicație Geografică Protejată. Expoziția a avut loc în perioada 24 – 26 mai în Vilnius, Lituania. Cei șase membri ai asociației, din județele Bacău, Brașov, Prahova, Sibiu, Călărași și-au expus produsele...

Salamul de Sibiu, Telemeaua de Ibănești și Novacul afumat, vedete în Lituania

vineri, 25 mai 2018

(Comunicat) În perioada 24-26 mai 2018 se va desfășura la Vilnius, Lituania, cea de-a 22-a ediție a expoziției internaționale AgroBalt 2018, una dintre cele mai semnificative și impozante expoziții internaționale pentru agricultură și industrie alimentară din Țările Baltice.   Evenimentul este organizat în cadrul formatului 16+1 (Albania, Bosnia – Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Letonia, Lituania, Macedonia,...

Angst organizează cel mai mare concurs de ready meal din România

luni, 14 mai 2018

(Comunicat) Grupul Angst organizează pe 18 şi 19 mai YOUNG CHEF–cel mai mare concurs de ready meal din România. Competiţia are loc în cadrul Pack Expo 2018, expoziţia de ambalaje şi soluţii de ambalare din Europa de Sud-Est, care se desfăşoară între 16 şi 19 mai în pavilionul B2 din Romexpo-Bucureşti.   Pe o suprafaţă de 150mp, într-un spaţiu special amenajat, cei 6 semifinalişti(tineri bucătari cu vârste de până în...

Sorin Minea, Sorin Bontea şi Ioan Cristian Şerb vor juriza Concursul de reţete ready meal

joi, 19 aprilie 2018

(Comunicat) Euroexpo Fairs, în parteneriat cu Grup Angst Ro şi Ulma Packaging, lansează în cadrul târgului Pack Expo 2018 concursul YOUNG CHEF – concurs de reţete pentru ready meal, care se va desfăşura în zilele de 18 şi 19 mai 2018, în pavilionul B2 Romexpo Bucureşti. Scopul concursului este promovarea ambalajelor inovatoare prin intermediul produselor gata de consum “ready meal” realizate de tineri bucătari profesionişti din...

Salamul de Sibiu, vedetă la Alimentaria 2018

joi, 19 aprilie 2018

Târgul Alimentaria 2018 a prilejuit Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu din România declanșarea acțiunilor de promovare pe plan internațional a acestui produs-vedetă, protejat prin certificarea europeană IGP.   Cu un stand excelent organizat în Hala 1, acolo unde au fost expuse exclusiv produse de lux și premium, Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu din România a atras mii de simpli vizitatori, dar și specialiști,...

Propunerile Romalimenta de modificare a Legii 217 privind risipa de alimente

joi, 19 aprilie 2018

Risipa de alimente este din nou repusă în discuțiile dintre oficialii MADR și asociațiile profesionale din domeniu. Referitor la modificările legii 217/2016, federația Romalimenta a remis Direcţiei Generale de Politici  pentru Industria Alimentară şi Comerţ următoarele propuneri:   Catre MADR, Federaţia Romalimenta următorul punct de vedere faţă de ceea ce s-a discutat în 22 martie :   Propuneri...

Top-ul lunii martie al vizibilității în online al mărcilor de carne

miercuri, 11 aprilie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna martie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru m[rcile din categoria carne si mezeluri sunt prezentate mai jos in doua...

Webomatic, Cryovac și PCS au organizat seminarul Ready Meals Event

miercuri, 28 martie 2018

În zilele de 27 și 28 martie 2018, companiile Webomatic, Cryovac-Sealed Air și PCS-Diversey, la care s-a adăugat și firma Trumf, din Cehia, au organizat seminarul cu titlul ”Ready Meals Event”.   În cele două zile ale evenimentului găzduit de PCS, reprezentanții acestor companii au prezentat ultimele soluții tehnologice destinate companiilor care produc ready meal. Iată cum și-au prezentat organizatorii...

Angst a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018

miercuri, 28 martie 2018

Ca de fiecare dată, Expo-Conferința Internațională Meat Milk reunește elita companiilor din sectoarele de carne și lapte ale României, precum și din domeniile adiacente.   Astfel, de la evenimentul care își va derula cea de-a VII-a ediție în zilele de 10 și 11 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, nu va lipsi nici de această dată grupul de firme Angst care a devenit Partener al conferinței.   Potrivit...

Top-ul lunii februarie al vizibilității în online al mărcilor de carne

joi, 8 martie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna ianuarie 2018. Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru m[rcile din categoria carne si mezeluri sunt prezentate mai jos in doua...

Emisiunea Meat.Milk din 23 februarie a avut 56.422 telespectatori

luni, 26 februarie 2018

Ediția din seara zilei de 23 martie a emisiunii Meat.Milk, în care au fost invitați domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta și Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, a fost cea mai urmărită de până acum.   Astfel, potrivit informațiilor furnizate de Agro TV, pe baza măsurătorilor efectuate de compania Kleffmann, ediția din seara zilei de 16 ferbuarie a emisiunii Meat.Milk a totalizat un număr de 45.822 de...

Emisiunea Meat.Milk din 9 februarie a avut 47.316 telespectatori

luni, 12 februarie 2018

Conform măsurătorilor furnizate de Agro TV și efectuate de compania Kleffmann, ediția din seara zilei de 9 ferbuarie a emisiunii Meat.Milk a totalizat un număr de 47.316 de telespectatori.   Ediția le-a avut ca invitate pe doamnele Carmen Gavrilescu-Director Executiv Salsi SA și Președinte al Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu din România și pe doamna Rxandra Coc-Director Executiv al firmei Doripesco SA. În aceeași...

Top-ul lunii ianuarie al vizibilității în online al mărcilor de carne

miercuri, 7 februarie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna ianuarie 2018. Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru m[rcile din categoria carne si mezeluri sunt prezentate mai jos in doua...

Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu, la GruneWoche-Berlin

joi, 25 ianuarie 2018

(Comunicat) Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu este prezentă în cadrul expoziției internaționale „Săptămâna Verde”, acolo unde expune singurul produs crud-uscat din România cu Indicație Geografică Protejată.   Expoziția are loc în perioada 19 – 28 ianuarie în Berlin, Germania, eveniment la care Bulgaria este țară parteneră. Asociația este prezentă în cadrul standului Ministerului Agriculturii și Dezvoltării...

EVENIMENT: Vineri 19 ianuarie, pe Agro TV, va debuta emisiunea Meat.Milk.!

luni, 15 ianuarie 2018

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19, la postul de televiziune Agro TV va fi difuzată prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție a agenției infoGROUP și a postului de televiziune amintit. Invitații premierei vor fi domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR.   Fiecare ediție ulterioară va fi transmisă vinerea, în prime time, de la ora 19 la ora 20,...