Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brânză

Scandalul calității duale, departe de a se fi încheiat

miercuri, 10 ianuarie 2018

În 2017, așa-numitele produse alimentare de calitate duală au fost plasate în centrul atenției.Ca urmare,  Katia Merten-Lentz, partener la Keller & Heckman, se întreabă întreabă dacă este legal ca firmele alimentare să ofere rețete diferite, sub același nume, în Europa.   La Bruxelles, discuțiile continuă   După cum știm, anul trecut a fost marcat de dezvăluirile conform cărora companiile multinaționale de...

INSSE: Producția de lapte și lactate la 31 octombrie (Raport extins)

vineri, 8 decembrie 2017

Conform INSSE, în luna octombrie 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de unităţile procesatoare a scăzut faţă de luna septembrie 2017 cu 0,9%.   În luna octombrie 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a scăzut cu 0,9% faţă de luna septembrie 2017, dar a crescut cu 12,9% faţă de luna octombrie 2016.   Cantitatea de...

C.E.: Sorbatul de calciu va fi interzis în Uniunea Europeană

miercuri, 22 noiembrie 2017

Potrivit unui anunț făcut de Comisia Europeană, sorbatul de calciu va fi interzis în Uniunea Europeană din cauza lipsei datelor de siguranță. Sarea de calciu, așa cum mai este ea cunoscută, este o pulbere cristalină fină, albă, utilizată drept conservant, deoarece previne creșterea microbilor, mucegaiurilor și a ciupercilor în alimente, fiind autorizată pentru utilizarea într-o gamă largă de alimente, inclusiv brânză, carne...

Principii de design în proiectarea ambalajelor pentru brânzeturi

joi, 5 octombrie 2017

Schimbarea demografiei în cea mai mare parte a societății occidentale aduce o serie de noi cerințe în domeniul produselor alimentare și mai ales în ambalajul produselor alimentare. Iar nevoia de confort este unul dintre cele mai mari motoare din spatele multor inovații din ultimele decenii. Tendințele actuale implică confortul psihologic asupra aspectelor de mediu, precum și ușurința deschiderii. Ușor de deschis, ambalajul este de dorit,...

Hochland sărbătorește 90 de ani lansând campania „Suntem o familie”

luni, 18 septembrie 2017

(Comunicat) Hochland, o companie de familie înființată în 1927 în Germania, împlinește 90 de ani de activitate și de expertiză de top în domeniul brânzeturilor. Pentru Hochland România, acest moment reprezintă un prilej de a reaminti, prin intermediul unei campanii aniversare, care sunt valorile ce se află la baza companiei de patru generații: produse de calitate, performanță în business și, mai ales, respect, încredere și...