Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carne de pui

C.E., dispusă să tripleaze contingentul Tax Free al Ucrainei, la carnea de pasăre

miercuri, 3 aprilie 2019

Comisia Europeană poate să tripleze cota de export fără taxe vamale pentru pieptul de pui dezosat pentru companiile de păsări din Ucraina, aducând-o la 70.000 de tone pe an, dacă Ucraina este de acord cu anumite taxe de import pe piept de pui din oase.   În 2018, Ucraina a devenit al treilea exportator de păsări de curte în Uniunea Europeană (UE). În total, țara a furnizat 123.000 de tone de pui în UE, cu 53,7% mai mult decât...

Cargill a ajuns la un acord pentru cumpărarea firmei poloneze Konspol

joi, 20 septembrie 2018

Această achiziție face parte din ambiția globală a companiei Cargill de a intra pe piața poloneză, precum și de întărirea poziției globale a pe piața cărnii de pasăre prin extinderea operațiunilor către 14 țări.   În cadrul acordului care face obiectul aprobărilor de reglementare, Cargill va achiziționa activele poloneze din sectorul alimentar și din sectorul de pui proaspăt al companiei Konspol. Cargill va achiziționa,...

Spot-ul Transavia, premiat de ADC România

joi, 19 iulie 2018

ADC România a ales cele mai bune creații ale lunii iunie în categoriile de TV, Digital, OOH și Experiential/BTL, dar și lucrarea lunii care vine de la Papaya Advertising pentru Transavia România: ”Dacă mai mulți ar fi făcut lucrurile așa cum trebuie”.   La 100 de ani de la Unire, Papaya Advertising, agenția care a realizat campania pentru Transavia, se întreabă cum ar fi arătat România dacă acțiunile noastre ar fi fost...

Safir: Idei de gustărit, în aer liber de servit

luni, 25 iunie 2018

(Comunicat) În sezonul estival ne răsfățăm cu soare, distracție și gustări savuroase, alături de prieteni și familie. Oriunde ne-am aventura vara aceasta, mâncarea pentru care optăm trebuie să fie sănătoasă, de încredere, potrivite pentru temperaturile ridicate.   Fomică, brandul de preparate și semipreparate din carne de pui, natural condimentate, răspunde cerințelor consumatorului cu poftă de distracție, care își...

Global Meat News: Infuzie de 25 de milioane de euro la AAylex Group

luni, 18 iunie 2018

Compania Aaylex Group a semnat o înțelegere în valoare de 25 de milioane de euro cu fondul de investiții Credit Value Investments (CVI) din Polonia, după cum informează Global Meat News.   Conform planului convenit, fondul va finanța dezvoltarea grupului care își vinde produsele sub marca Coco Rico, printr-o emisiune de obligațiuni corporative.   "Finanțarea provine de la fondurile de investiții aflate sub conducerea...

Safir: Idei de mese sănătoase ușor de pregătit, pentru copii

luni, 7 mai 2018

O regulă de bază pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor este o alimentație sănătoasă, bazată pe mese gătite, servite la ore potrivite. Programul încărcat nu permite deseori părinților să gătească atât de des pe cât și-ar dori, motiv pentru care produsele de-a gata reprezintă soluția la care mulți dintre ei apelează.   Având la bază acest obiectiv, răspunzând la necesitățile și dorințele...

O nouă indentitate vizuală pentru marca Pieptosu’, a firmei Fraher

miercuri, 4 aprilie 2018

(Comunicat) Pieptosu’ este marca de carne de pasăre al companiei Fraher, unul dintre cei mai importanți distribuitori și producători din Dobrogea.   Până în primăvara acestui an, sub brandul Pieptosu’ a fost comercializată carne de pasăre vrac, dar și ambalată în pungi, atât în formă refrigerată, cât și congelată. De acum însă, brandul a căpătat un aspect mai fresh. Nu numai că brandul are o nouă identitate...

Rabobank: Piața cărnii de pasăre va resimți cel mai mare cutremur

vineri, 30 martie 2018

Analizând afacerile din primul trimestru al anului 2018, Rabobank opinează că piața internațională a cărnii de pasăre s-ar putea confrunta cu cel mai mare cutremur, cea mai afectată țară urmând a fi Brazilia.   In timp ce cele mai multe industrii au dat rezultate bune in primele 3 luni ale anului, piața cărnii de pasăre a suportat un regres, ca urmare a anchetei din Brazilia, care a dus inclusiv la restricții privind comerțul...

Mărirea ”indulgenței” nugget-urilor de pui

miercuri, 14 martie 2018

Răspunzând cerințelor, sectorul de procesare a cărnii are sarcina de a ține pasul cu piața care cere un produs cu o valoare nutritivă ridicată, un produs premium dar și ”indulgent”. Ca urmare, industria și lanțul de producție au avut de depășit mai multe provocări pentru a gestiona aceste cerințe. Pentru a veni în ajutorul procesatorilor, Jungbunzlauer propune trei produse inovatoare: Xantan Gum, sub4salt® și Glucono-Delta-Lactona...

Controale ANSVSA în industria avicolă

joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Începând cu luna august a anului trecut, ANSVSA a demarat o acțiune tematică de control, la nivel național, pentru a verifica modul în care operatorii din industria avicolă respectă condițiile sanitare veterinare și de siguranță a alimentelor referitoare la producerea ouălor și a produselor din ouă, destinate comercializării.   Verificările au vizat respectarea normelor de biosecuritate aplicabile fermelor avicole,...

CocoRico “a gustat viitorul” la Anuga 2017

luni, 16 octombrie 2017

(Comunicat) CocoRico, brandul 100% românesc al Grupului Aaylex, a participat la târgul Anuga din Koln, cel mai mare și cel mai important eveniment mondial din domeniul industriei alimentare al anului 2017.   Târgul Anuga, desfășurat anul acesta sub genericul ”Gustă viitorul”, a găzduit 7.200 de companii din 108 de țări, expunând produse şi preparate din carne, produse de morărit, panificaţie şi patiserie, produse lactate,...

Studiu: Transavia anunță tendințele consumului de carne de pasăre în România

miercuri, 19 iulie 2017

(Comunicat) Transavia, cel mai mare producător de carne de pui din România și una dintre cele mai reputate afaceri de familie, lansează rezultatele unui studiu de piață național prin care și-a propus să analizeze obiceiurile românilor în ceea ce privește consumul de carne de pui. Acest studiu vine și în contextul în care compania Transavia a împlinit anul trecut 25 de ani de la înființare, perioadă în care s-a impus pe piața locală...

ANSVSA: Carnea de pasăre produsă în România este sigură pentru consum

miercuri, 10 mai 2017

Ca urmare a unor semnalări apărute în mass-media privind calitatea şi siguranţa cărnii de pasăre produsă și comercializată în România, pentru corecta informare a cetăţenilor, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) face următoarele precizări:   Raportul Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) - The European Union summary report on antimicrobial resistance in...

Produsele din carne de pui CocoRico, certificate SGS

luni, 13 martie 2017

Grupul Aaylex, producătorul și distribuitorul cărnii de pui bCocoRico, a obținut în premieră pentru industria zootehnică românească, certificarea SGS, cu privire la bunele practici ale sistemului integrat de producție.   În urma auditului desfășurat în prima lună a acestui an și a dovezilor colectate, a informațiilor obținute din vizite în teren, în toate locațiile de producție ale Grupului Aaylex, a rezultatelor...

La Indagra Food, Aaylex bifează încă o participare de prestigiu

vineri, 4 noiembrie 2016

Prezentă și anul acesta cu stand propriu la Indagra Food, compania Aaylex, deținătoarea celebrei mărci CocoRico, își poate trece în contul realizărilor încă o prezență de prestigiu, atât în fața consumatorilor, cât și în fața specialiștilor și a partenerilor de afaceri.   Încă de pe acum, suntem convinși de succesul participării, de vreme ce dialogul cu prezenții și viitorii parteneri s-au desfășurat în...

Safir sărbătorește 25 de ani cu ”Deliciosul de Vaslui”

luni, 26 septembrie 2016

Acum 25 de ani, cand a inceput povestea compnaniei Safir, nimeni nu isi imagina cat de repede vor evolua lucrurile. Iar aici ne referim si la activitatile desfasurate de catre echipa plina de viata, dar si la incredibila viteza cu care s-a schimbat lumea. Noi tehnologii au aparut, noi moduri si canale de promovare, noi oameni s-au adaugat echipei.   Mereu in pas cu vremurile, flexibili si entuziasti in descoperirea de lucruri noi, in 2005,...