Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carne de vaca

Fabricarea produselor din carne de vită cu un conținut redus de grăsimi

vineri, 1 martie 2019

Reducerea conținutului total de grăsimi din carnea prelucrată nu este doar de dorit, ci este și fezabilă. Diferite combinații de substituenți grași pot reduce în mod semnificativ conținutul caloric și nivelul de grăsimi saturate. Aceasta ar putea duce la o nouă categorie de produse care să aibă un gust acceptabil și un grad ridicat de aport nutrițional, oferind consumatorului o alternativă la produsele prelucrate tradițional. Cu toate...

Doly-Com susţine strategia din spatele mărcii Carpathian Beef

vineri, 31 mai 2013

Doly-Com, cel mai mare ambalator de carne proaspătă din România, susţine dezvoltarea crescătorilor locali de rase de vite pentru carne. În acest sens reprezentanţii companiei au participat ieri la evenimentul organizat de Karpaten Meat, companie care are ca obiectiv crearea unui sistem de producţie de carne de vită rasa ANGUS în România. “Doly-Com caută permanent soluţii pentru dezvoltarea de parteneriate cu producători de carne de...