Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carne porc

Franța lucrează la noi relații comerciale pentru sectorul cărnii de porc

luni, 7 septembrie 2015

Ministrul Agriculturii din Franța, domnul Stéphane Le Foll, s-a întâlnit pe 27 august, cu reprezentanți ai sectorului suinelor pentru a lucra la îmbunătățirea relațiilor comerciale din acest sector: fermieri, abatoare, procesatori, distribuitori, precum și cu furnizorii de produse alimentare și Camerele Agricole, informează publicația online Pig333. Reuniunea a fost un prilej bun pentru a discuta diferite opțiuni de contract (fermieri...

Atria folosește un sistem nou de tăiere a cărnii de porc

miercuri, 24 iunie 2015

Producătorul de sisteme automatizate din Danemarca, Frontmatec, va furniza un sistem automat pentru taiere si dezosare la fabrica de procesat porcine din Finlanda. Frontmatec a declarat că va instala un sistem de fabricație (MES) la fabrica Nurmo, Finlanda, detinuta de Atria Plc. Grupul Atria are fabrici în Finlanda, Suedia, Rusia, Danemarca, si Tarile Baltice, dar fabrica Nurmo are cel mai mare abator de porcine din cadrul...

China stopează importurile de carne de porc din SUA

miercuri, 20 august 2014

China a interzis comerţul de carne de porc de la şase firme procesare şi şase abatoare ca parte din embargoul impus pentru folosirea aditivilor furajeri care accelerează creşterea masei musculare macre, informeaza Recolta. Autorităţile chineze solicită verificarea de către o a treia entitate că importurile de carne de porc din SUA nu au urme de ractopamină. Printre companiile care nu mai pot exporta carne de porc în China se număra şi...

Shuanghui investește într-o nouă unitate de procesare a cărnii de porc

luni, 17 martie 2014

Procesatorul de carne chinez Shuanghui, parte a grupului WH va finaliza construcția unui nou centru de procesare și distribuție în Nanning până la sfârșitul lunii martie, informează The Meat Site. Proiectul , care se va desfășura în două etape se va concretiza în construirea unui centru de depozitare carne congelată de 10.000 de tone, unui centru de afaceri, un centru de cercetare și dezvoltare, precum și un centru de tratare deșeuri...

Milioane de lire investite într-o fabrică de procesare carne porc în Scoția

joi, 13 februarie 2014

Cea mai mare unitate de prelucrare carne de porc din Scoția – A.P. Jess în Brechin – își va dubla capacitatea ca urmare a investițiilor din partea Guvernului scoțian, informează The Meat Site. Secretarul de Stat pentru Dezvoltare Rurală, Richard LOCHHEAD a anunțat că AP Jess în Brechin a fost distins cu aproape 2.7 milioane de euro pentru realizarea un proiect major și de extindere. Proiectul are ca scop crearea de 20 de noi locuri de...

Smithfield, în fruntea exportatorilor de carne

marți, 11 februarie 2014

O treime din vânzările externe ale Smithfield a mers pe piaţa din Ungaria, informează Ziarul Financiar. Compania Smithfield, unul dintre cei mai mari jucători la nivel mondial pe piaţa cărnii de porc, achiziţionată recent de chinezii de la Shuanghui, a fost în primele zece luni ale anului trecut cel mai mare exportator de carne din economie şi a acoperit în totalitate segmentul de export pentru carne de porc, cu livrări de 29 de milioane...

Smithfield a fost cumpărat de chinezi

joi, 30 mai 2013

Potrivit The Meat Site,  Shuanghui International și Smithfield Foods au abordat împreună o combinație strategică. Noua întreprindere lider în sectorul mondial al cărnii de porc va avea un acces mai ușor către marea piață chineză care este în continuă creștere. Smithfield Foods, Inc și Shuanghui International Holdings Limited au anunțat ieri, 29 mai 2013, că au incheiat un acord de fuziune definitiv care valorifică Smithfield la...

Danish Crown- prima jumătate a anului stabilă

miercuri, 15 mai 2013

Potrivit The Meat Site, prețurile mai bune și atenția focusată pe costuri a însemnat pentru Danish Crown un profit operațional de aproape 1 miliard de DKK pentru prima jumătate a anului, reprezentând o creștere de patru procente fata de aceeași perioadă a anului trecut. În prima jumătate a anului financiar 2012/13, grupul a generat venituri de 28,5 miliarde DKK, o creștere de 1 miliard DKK față de perioada anului...

Carrefour înăsprește cerințele pentru lanțul de aprovizionare

miercuri, 6 martie 2013

(Globalmeatnews.com) În urma scandalurilor despre contaminarea cărnii care continuă să ia amploare în Europa, Carrefour a anunțat că vor întreprinde un număr de inițiative pentru a îmbunătăți trasabilitatea și calitatea pe întreg lanțul său de aprovizionare. Compania a anunțat săptămâna trecută că a trecut la 100% carne de porc și vită provenite din Franța pentru fabricarea produselor sale ready-meal marcă proprie. Noel...

Ucraina reduce importul de carne de porc cu 40 %

joi, 21 februarie 2013

Mykola Prysiazhniuk, ministrul pentru politici agricole și alimente din Ucraina, a anunțat că în 2013, țara sa își propune să reducă nivelul importurilor de carne de porc cu 40%. În același timp, ministrul a declarat că Ucraina va reduce și consumul de carne provenită din import la 7%, față de 17% cât se înregistrase cu un an în urmă, informează Recolta.eu. Producția internă de porc va putea să acopere necesarul pentru piața...