Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Carnea de porc

În Irlanda, 30 % din carnea de porc este etichetată greșit

miercuri, 18 februarie 2015

În Irlanda, 30 % din carnea de porc este etichetată greșit, consumatorii fiind astfel înșelați, se arată într-un raport al autorităților de la Dublin, citate de PigProgress. Campania de control a autorităților irlandeze, exact în această perioadă, în care se dezbate aprins tema etichetării de origine a cărnii și produselor din carne nu este nicicum întâmplătoare. Oricum, potrivit ultimelor teste ADN ale produselor din carne de porc...

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor

luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din 2013, relevă o analiză a schimburilor comerciale cu produse agroalimentare, efectuată pe baza datelor...

Carnea de miel se va scumpi cu 10 %

miercuri, 19 noiembrie 2014

Carnea de miel se va scumpi, afirmă domnul Dragoș Frumosu, președintele Sindalimenta, citat de publicația Wall-Street. Conform acestuia, la finalul lui 2014, preţul unui kilogram va fi cu circa 10% mai scump faţă de anul trecut, crescând de la 23 la 25 de lei.   Fermierii producători de carne de miel justifică creșterea prețului  prin faptul că subvenţiile au scăzut, în timp ce impozitele s-au majorat faţă de aceeaşi perioadă...

Problemele sectorul cărnii din Europa la Belgian Meat Office Roundtable

vineri, 13 septembrie 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, cea de-a 8-a ediție anuală a Belgian Meat Office Roundtable a adus împreună lideri ai sectorului cărnii din Belgia și jurnaliști din domeniul agriculturii și industriei cărnii la nivel mondial, pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă procesatorii de carne din Europa, punând accent pe presiunea exercitată de fluctuația și speculația prețurilor pe sectorul cărnii din Europa, în particular...