Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Celule de afumare

Celule de afumare pentru unități de procesare mici și medii

joi, 25 ianuarie 2018

Produsele din carne, afumate, sunt un deliciu pentru orice consumator dar și un motor de creștere al afacerii pentru procesatori. În această ediție, pentru exemplificare, am ca exemplificare câteva celule de afumare destinate procesatorilor mici și medii.   Celulă verticală de afumare Weston 30   Weston 30 este un produs pentru oricine caută să facă produse afumate reci, cu afumare...

Declarația EFSA privind evaluarea de risc a aromelor de afumare

miercuri, 17 ianuarie 2018

Cum, aromele de afumare sunt puse mereu în discuție de consumatori, EFSA evaluează în permanență siguranța lor. Aceste produse sunt adăugate la o gamă largă de alimente dar, până de curând, nu au făcut obiectul niciunui proces de autorizare pentru utilizarea în Europa. De aceea, EFSA evaluează cererile companiilor privind siguranța produselor de primă aromatizare, pentru a informa factorii de decizie europeni în ceea ce privește...

Binomul Ion Moș-Emerson, nelipsit de la Indagra Food

luni, 7 noiembrie 2016

Nici la această ediție a târgului Indagra Food, binomul Ion-Moș-Emerson, controlat de familia Cărăgui, nu a lipsit, ocupând tradiționalul spațiu central din pavilionul central, rezervat tehnologiilor.   Cum ne-am obișnuit, perimetrul a fost împărțit, firma Ion Moș, liderul de piață în soluții complete pentru sectorul de procesare a cărnii, prezentându-și întreaga gamă de soluţii şi ingrediente pentru fabricarea...

Exclusiv! Ion Moș și Emerson Technik expun la Anuga FoodTec

miercuri, 25 martie 2015

Companiile Ion Moș și Emerson Techik expun la Anuga FoodTech 2015, cel mai mare târg tehnologic dedicat industriei alimentare mondiale, ne-a informat doamna Eugenia Cărăgui, Manager General al celor două firme.   Potrivit domniei sale, la standul de peste 200 mp, cele două companii românești, singurele, de altfel, prezente la manifestarea expozițională de la Koln, expun condimente și aditivi, precum și celule de fierbere și afumare...

Emerson Technik face senzație la IFFA 2013

miercuri, 8 mai 2013

(Corespondență de la Frankfurt transmisă de Elena Radu și Nicoleta Trifu) Ziua de ieri a însemnat pentru vizitatorii celui mai mare târg de tehnologie din domeniul procesării cărnii focusarea pe teme specifice de interes maxim. Astfel, în conferințe și simpozioane separate, cei interesați au putut afla noutăți din domeniul ingredientelor și aditivilor pentru preparatele din carne, despre noi soluții și sisteme de igienizare a...