Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Chedar

MicroCheese și ScreenCheese, platforme pentru eficientizarea producției de brânzeturi

joi, 21 iunie 2018

Cheia acceptabilității brânzeturilor de către consumatori o dau calitatea aromei și textura. Tendințele actuale, privind brânzeturile cu conținut redus de grăsime, au pus în fața procesatorilor noi provocări la care s-a încercat să se răspundă prin elaborarea de modele de screening a brânzeturilor, pentru a înțelege mai bine, pentru a îmbunătăți și a defini multe aspecte legate de fabricarea și maturarea brânzeturilor....

Studii: Consumul de brânzeturi grase contribuie la îmbunătățirea sănătății

miercuri, 7 iunie 2017

În ultima perioadă, atât în România, cât și pe plan internațional, au fost puse în circulație informații potrivit cărora consumul de lapte sau de lactate ar fi dăunător sănătății oamenilor. Din păcate, informațiile sunt din ce în ce mai vehiculate, mulți dintre consumatori, needucați fiind, luând de bun tot ce li se spune. Ca reacție, oamenii de știință au efectuat studii care atestă clar, contrariul, relevând beneficiile...

Brânză bună în burduf de scriitor

vineri, 13 ianuarie 2017

Nume celebre ale literaturii universale, brânzeturi la fel de celebre și rafinate, asociate celor mai diverse băuturi, cam așa pot fi rezumate biografiile gastronomice ale unor scriitori cărora le-a plăcut viața, uneori, peste puterea de înțelegere a vulgului. Asta, poate, și pentru că, aceia care știu cu adevărat să trăiască nu pun brânza bună într-un burduf de câine, ci, într-unul de...scriitor!   Joyce Carol Oates adora...