Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cristim

SIAL 2014: Cei mari, și de această dată la înălțime

joi, 23 octombrie 2014

Fiecare companie își are relevanța ei în piață, desigur, iar acest lucru s-a văzut cu prisosință, aici, la SIAL Paris, indiferent dacă vorbim despre companii cu cifre de afaceri mai mici sau medii, ori dacă ne referim la firmele de maximă importanță. Trebuie să spunem încă de la începutul acestei corespondențe că, pe toată durata desfășurării târgului, la standruile firmelor din România s-au purtat în permanență negocieri...

Membrane poliamidice Kalle, ultima propunere Meat Systems

joi, 17 iulie 2014

Meat Systems SRL propune membrane artificiale realizate de firma Kalle GmbH din Germania, dar și condimente si adjuvanti de la firma Van Hees, un producator cu traditie din Germania. Membranele artificiale au în compozitie de baza poliamida si polietilena, fiind destinate fabricarii preparatelor alimentare care se supun unui tratament termic de fierbere exclusiva. (exceptie Nalo Slim, care se si afuma). Clasificarea membranelor poliamidice...

Companiile românești au început negocierile la Alimentaria 2014

miercuri, 2 aprilie 2014

Ieri, în prima zi cu adevărat plină a târgului Alimentaria 2014, care se desfășoară la Barcelona, standurile companiilor românești prezente la cel mai mare evniment dedicat industriei alimentare mondiale, au fost ținta numeroșilor vizitatori. Alături de oaspeții de rând ai manifestării, care au degustat produsele expuse, în spațiile de negociere organizate special, reprezentanții firmelor românești au început deja dialogurile cu...

Radu Timis, Cris Tim, afirma ca producatorii de carne vor incerca sa majoreze preturile

miercuri, 30 ianuarie 2013

(Agerpres) Producatorii din preparate de carne vor incerca sa majoreze preturile cu circa 10%, in preajma Sarbatorilor, insa exista posibilitatea ca acest lucru sa nu se poata realiza din cauza puterii scazute de cumparare a populatiei, a declarat, joi, presedintele Asociatiei Romane a Carnii (ARC) si presedinte al Cris Tim, Radu Timis. 'Producatorii vor incerca sa majoreze preturile, pentru ca ei cumpara carne mai scumpa. Intr-un singur an, pretul la...