Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

EDA

EDA dorește să oprească etichetarea diferențiată prin culoare, a lactatelor

joi, 19 octombrie 2017

Asociația europeană a produselor lactate (EDA) declară că susține drepturile consumatorilor de a fi pe deplin informați cu privire la proprietățile nutriționale ale alimentelor, dar sistemul de etichetare a luminii de trafic (diferențiere prin culoare), propus de către ”Inițiativa de etichetare a nutriției în evoluție (ENL)” nu este adecvată pentru furnizarea de informații despre nutriția globală proprietățile laptelui și...

EDA: În sfârșit, calitatea proteinelor este recunoscută de un Regulament European

miercuri, 13 septembrie 2017

Sectorul produselor lactate din UE, reprezentat de EDA (Asociația europeană a produselor lactate), și susținut de EWPA (Asociația Europeană a Procesatorilor de Zer), este de acord cu noile norme privind alimentele de slăbit (înlocuirea totală a dietei TDR,) propuse de Comisia Europeană. În special, EDA afirmă că susține noul conținut minim de proteine ​​recomandat de 75 g/zi, pentru produsele TDR.   Această recomandare...

EDA salută intenția de simplificare a viitorului PAC

miercuri, 12 iulie 2017

The European Dairy Association ( (EDA) a salutat inițiativele care vizează simplificarea Politicii Agricole Comune (PAC).   Prezent la sediul Comisiei Europene, Alexander Anton, Secretar General al EDA, a declarat: ”Consultarea publică privind simplificarea și modernizarea PAC de către Comisia UE a fost esențială pentru acest proces și pentru a aduna noi idei care vor simplifica afacerile. Această conferință reprezintă un pas...