Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

GEA

GEA va (re)lansa mașina de ambalare PowerPak PLUS

miercuri, 6 martie 2019

La IFFA 2019, GEA va lansa PowerPak PLUS, aparatul de ambalare termoformare de ultimă generatie pentru carne, dar și pentru paine, biscuiti, baghete, ciabatta, croissante.   Anterior, mașina a fost prezentată clienților pentru prima dată la GEA Packaging Days din Wallau, Germania, anul trecut, dar a suferit o serie de modificări, inclusiv la stația de etanșare, sistemele de dezaburire și introducerea filmului...

Siemens și GEA au colaborat pentru standardizarea ambalajelor MTP

miercuri, 5 decembrie 2018

Conform Dairy Reporter, Siemens și GEA colaborează în cadrul unui proiect de digitalizare a ambalajelor de tip Module (MTP), unde procesele pot fi schimbate cu puțin efort, modulele pot fi adăugate sau eliminate, iar cantitățile de producție pot fi adaptate.   Cu MTP, producătorii pot răspunde rapid cerințelor pieței, deoarece acționează ca o "interfață standardizată", integrând totul într-un sistem global, adaptându-se la...

Indagra 2018: Hormann prezintă noul robot de muls MonoBOX

joi, 1 noiembrie 2018

Nelipsită de la târgul Indagra, compania Hormann își prezintă și în acest an soluțiile complete pentru fermierii români crescători de bovine de lapte și carne, inclusiv prin distribuția de tehnologii GEA.   Noutatea ediției, însă, o reprezintă noul robot de muls MonoBOX, de la același producător, GEA, o instalație care ridică la rang de excelență operațiunea de mulgere a vacilor de lapte.   Prezent la stand,...

GEA a realizat primul sistem din lume pentru detecția mastitei în timp real

luni, 8 octombrie 2018

Potrivit oficialilor GEA, citați de Dairy Global, compania susține că a dezvoltat primul sistem din lume pentru detectarea precoce a mastitei în timp real.   Compania declară că echipamentul DairyMilk M6850 utilizează o metodă robustă, pur fizică, brevetată, care funcționează pe principiul EPT (măsurând pragul de permisivitate electrică), fiind deosebit de ușor de întreținut, fiabil și care nu necesită...

GEA Westfalia Separator va participa la Meat Milk 2018

vineri, 27 aprilie 2018

Unul dintre liderii mondiali în furnizarea de tehnolgie destinată industriei de procesare a laptelui, GEA Westfalia Separator, va participa la cea de-al VII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, urmând să fie reprezentată de domnul Director General Gheorghe Turtoi.   GEA Westfalia Separator estemportator direct din Germania, de:   Linii complete de prelucrare a lichidelor si alimentelor, pentru industria...

GEA a achiziționat producătorul sloven de mașini de ambalare Vipoll

miercuri, 17 ianuarie 2018

GEA a achiziționat producătorul de mașini Vipoll, care produce tehnologii de umplere pentru lactate, băuturi răcoritoare și bere. Compania, care a fost înființată în 1991, are peste 100 de angajați în Križevci pri Ljutomeru, Slovenia, iar GEA intenționează să extindă instalația de producție în acest an.   Portofoliul companiei include; pasteurizatoare, mixere, sistemele de carbonare și captare, transportor, curățarea...

GEA a confirmat participarea la Meat & Milk 2017

vineri, 12 mai 2017

GEA Group Aktiengesellschaft, companie care acționează la nivel global, fiind unul dintre liderii mondiali în cercetarea și dezvoltarea tehnologică din industria alimentară, a confirmat participarea la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk.    La nivel de Grup, GEA furnizează: Tehnologii pentru fermă, Echipamente mecanice pentru întreaga industrie alimentară, Tehnologii de procesare, Tehnologii...

Creșterea calității prin combinarea injectării cu masarea cărnii

joi, 7 aprilie 2016

Marinarea preparatelor din carnea păsărilor de curte, cu tot cu os și piele, cum ar fi aripioarele, copanele, sau a păsărilor întregi, adaugă produselor o savoare deosebită. În mod tradițional, acest lucru se realizează prin cufundarea cărnii în saramură. Acesta nu numai că este un process discontinuu și consumator de timp, dar și destul de anevoios, pentru că pielea este o barieră naturală de absorbție a saramurii. Pentru a evita...

Follow Up Meat & Milk 2015: 3 iunie

luni, 8 iunie 2015

Miercuri, 3 iunie, ora 9, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în prezența numeroșilor participanți, au început lucrările EXPO-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2015, care s-a desfășurat sub titlul ”Politici de sprijin, Retehnologizare, Performanță-Priorități pentru ieșirea din impas.    Ședința generală   Ședința generală din ziua de 3 iunie, care s-a desfășurat sub genericul ”Punem lacăt sau deschidem...