Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Grasimi

Grăsimile, esențiale pentru procesarea cărnii și sănătatea consumatorilor

miercuri, 14 iunie 2017

Contrazicând ultimele tendințe care îndeamnă la o dietă fără grăsimi sau chiar fără carne, FAO Corporate a publicat în cursul lunii mai 2017 un studiu în care se relevă, pe de o parte, caracterul esențial al utilizării grăsimilor în fabricarea produselor din carne, iar, pe de altă parte, avantajele pe care consumatorii le pot avea, dacă nu evită aceste grăsimi.   Caracteristici generale   Țesuturile grase sunt o...

Europrod a lansat ”Bunătați pentru grătar fără grăsimi”

luni, 5 mai 2014

Europrod a lansat o nouă gamă de produse refrigerate din carne de pui, unică pe piața locală, special creată pentru ieșirile în natură și nu numai. Dezvoltată în urma unei investiţii de aproximativ 30.000 de euro, noua gamă, denumită Bunătați pentru grătar, oferă celor care doresc să mănânce produse cu conținut scăzut de colesterol o soluţie rapidă pentru organizarea unui grătar la iarba verde.    „Strategia...

Alternative moderne de reducere a grăsimii

joi, 28 februarie 2013

Autor: Ing. Tehnolog Cristian Delia Gavriluţ Este foarte important pentru noi, cei care lucrează în industria cărnii, fie că suntem tehnologi, producători ori comercianţi, să fim la curent cu tot ceea ce este nou pe piaţă, indiferent de domeniul pe care inovaţia îl vizează: tehnologie, reţete, metode de ambalare, norme sau ingrediente. De aceea, accesul la informaţie este vital, fiind de datoria noastră să ne aliniem mai devreme sau...