Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

HACCP

Curs autorizat ANC-Manager in domeniul Sigurantei Alimentare – HACCP, ISO 22000

luni, 27 august 2018

(Comunicat) TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv MANAGER IN DOMENIUL SIGURANTEI ALIMENTARE – cod COR 242321 organizat la Bucuresti, in 04, 05, 06 si 07 SEPTEMBRIE 2018.   Programul este autorizat de Autoritatea Nationala...

GplusE Consortium: Un nou concept pentru a preveni problemele de sănătate al vacilor de lapte

joi, 21 septembrie 2017

(Autori: Janne Rothmann Holm-Aarhus University şi Thomas Andersen-SEGES) Adesea, calitatea vieţii animalelor este un concept în strategia unei ferme de lapte. Un aspect important al calităţii vieţii este venitul şi timpul dedicat activităţilor din afara fermei. Acest lucru a condus la creşterea dimensiunii efectivelor, pentru a obţine avantajele date de producţia la scară macro. În acest proces de dezvoltare,  fermierul a identificat o...

În septembrie, cursul ”HACCP din perspectiva IFS” se desfășoară în 7 orașe

miercuri, 20 septembrie 2017

Inaq Consulting anunță programul cursurilor pe care le derulează în toamna acestui an. Primul dintre acestea, Cursul ”HACCP din perspectiva IFS”,  se desfășoară în 7 orașe, după următorul program:   București - 14-15.09.2017 Brașov  - 20-21.09.2017 Sibiu - 02-03.10.2017 Cluj Napoca - 28-29.09.2017 Timișoara - 28-29.09.2017 Iași - 28-29.09.2017 Galați – 27-28.09.2017   Avantajele...

Raport FVO: Certificarea HACCP este ambiguă și creează inconsecvențe

vineri, 9 octombrie 2015

Un raport întocmit de FVO (Food and Veterinary Office of European Commission), și publicat în această vară de FoodQuality, afirmă răspicat: Sistemul HACCP este ambiguu, prevederile lui nu sunt clar înțelese, fapt care duce la inconsecvențe în punerea lui în aplicare, și în derularea acțiunilor de control.   Lipsă de înțelegere pe scară largă a HACCP!   Potrivit Raportului, în statele Uniunii Europene există un...

Percepția consumatorilor asupra conceptului de siguranță alimentară

joi, 1 octombrie 2015

Eforturile producătorilor în a oferi alimente sigure, au un impact pentru fiecare aspect al întregului lanț de aprovizionare, producție și furnizare, și reprezintă aproximativ 14% din totalul cheltuielilor legate de producția de alimente. Dar cum își măsoară producătorii eforturile, atunci când vine vorba de opiniile și atitudinile consumatorilor cu privire la siguranța produselor alimentare? Un răspuns a încercat să îl dea un...

Cursuri pentru Manageri în domeniul Calității

vineri, 18 septembrie 2015

Top Quality Management va invita sa participati la cursul MANAGER CALITATE autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL CALITATII, cod COR 325701, organizat in luna octombrie, la Bucuresti.   Programul de formare se adreseaza, in special, persoanelor care: urmeaza sa proiecteze si implementeze sisteme de management al calitatii si/sau celor care doresc sa aplice metodele si...