Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

HPP

Tehnologii alternative de reducere a sării în produsele din carne

joi, 26 iulie 2018

Setarea țintelor pentru reducerea nivelului de sare a stimulat căutarea unor tehnici și metode inovatoare. Iar, succesul acestora reprezintă o problemă multidimensională, care implică natura produsului, compoziția sa și tipul procesării industriale (Ruusunen & Puolanne, 2005a). Printre abordările comune se numără reducerea cantității de sare adăugată în timpul procesării alimentelor (Aaslyng et al., 2014; Corral et al., 2013;...

Avure Technologies deschide un nou centru de distribuție în Olanda

marți, 11 februarie 2014

Avure Technologies HPP Equipment and Services Division a deschis un nou centru de distribuție în Amsterdam, Olanda, informează The Meat Site. Noul centru va permite livrarea de piese de schimb clienților din Uniunea Europeană și Asia 24/24 ore. Administrat de o firmă globală de logistică de lângă aerorportul din Amsterdam, centrul de distribuție înlocuiește un alt centru din Suedia. Având în vedere nivelul accelerat de livrări,...

Avure lansează o platformă de sprijin

luni, 21 octombrie 2013

Producătorul american de sisteme de procesare de înaltă presiune (HPP), Avure Technologies a lansat un nou program suport pentru a maximiza rentabilitatea investiției clientului prin susținerea sistemelor Avure HPP de-a lungul unui ciclu de viață extins al echipamentului, informează The Meat Site. Refacută în totalitate și încorporând cele mai bune practici, platforma de servicii de clasă mondială integrează perfect fiecare etapă a...