Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Iaurt

Ziua porților deschise la Danone, un succes de excepție

vineri, 1 noiembrie 2019

Cei care au dorit să vadă cu ochii lor cum se produce iaurtul Danone au avut ocazia săpășeascăîn fabricadin București, în cadrul evenimentului anual „Ziua Porților Deschise”, care a avut loc la finalul săptămânii trecute.   Curioșii au putut să afle direct de la angajații Danone ce a construit compania în România în ultimii 20 de ani, pornind de la cei 100 de ani de expertizăîn iaurturi, acumulați la nivel...

Pe 26 octombrie, Danone organizează „Ziua Porților Deschise”

vineri, 25 octombrie 2019

Danone continuă tradiţia sa anuală şi organizează o nouă ediţie a Zilei Porţilor Deschise, pe 26 octombrie 2019. În cadrul unui eveniment dedicat publicului larg, compania deschide porţile fabricii de iaurt din Bucureşti tuturor celor interesaţi să afle cum se produce iaurtul de calitate din lapte proaspăt, colectat de la fermele şi gospodăriile din România.   Începând cu15 octombrie, toţi cei care doresc să viziteze...

Tetra Pak a lansat Linii de bune practici pentru fabricarea iaurtului

miercuri, 23 octombrie 2019

Tetra Pak a lansat noi linii de bune practici pentru produse de iaurt, o suită de servicii pentru a sprijini o varietate de inovații legate de iaurt și pentru a face față cererii consumatorilor în creștere.   Liniile de bune practici susțin proiectarea de soluții personalizate pentru cinci tipuri de produse de iaurt: agitat, setat, băut, concentrat și ambiental. Acestea sunt seturi de orientări specifice care pot fi adaptate pentru...

Olympus a lansat primul iaurt bio cu specific grecesc

luni, 26 august 2019

(Comunicat) Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, a lansat primul iaurt bio cu specific grecesc de pe piața românească.   Parte a grupului Hellenic Dairies, Olympus România a căutat în permanență să ofere clienților săi cele mai inovatoare produse, la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, în 2011, compania a lansat în premieră primele iaurturi cu specific grecesc produse local, iar...

Müller își extinde operațiunile în UK

joi, 1 august 2019

Pentru a contracara efectelenegative ale Brexit, Muller a finalizat un proiect de extindere a afacerilor din Marea Britanie în valoare de 50 milioane lire sterline, prin construirea unei fabrici de iaurt refrigerat, capabil sa produca anual 500 milioane de porții.   Compania a declarat că investiția, care a creat 65 de noi locuri de muncă în zonă, și îi permite să răspundă cererii crescute din partea consumatorilor pentru iaurturi...

Ziua Porților deschise, la Danone

miercuri, 19 decembrie 2018

(Comunicat) Danone România a organizat Ziua Porților Deschise, un eveniment anual dedicat consumatorilor, care au avut posibilitatea să facă un tur al fabricii din București și să afle detalii din culisele producției de iaurt.   Vizitatorii au călătorit pe drumul iaurtului, ghidați chiar de angajații care, zi de zi, se ocupă de roluri cheie în lanțul de producție, de la intrarea laptelui în fabrică și până la pregătirea...

Olympus, Partener Oficial Turneului Național „Școala Alergării”

vineri, 14 decembrie 2018

(Comunicat) Olympus, unul dintre cei mai mari producători de pe piața locală de lactate, se alătură, în calitatede partener oficial, Turneului Național „Școala Alergării” de workshopuri susținute de Robert Hajnal, cel mai bun ultramaratonist din România.   Turneul se defășoară în perioada noiembrie 2018 –februarie 2019, în 10 orașe mari din țară, atingând teme de discuție precum tipuri și principii de antrenament,...

Danone își reafirmă obiectivul: Creșterea profitului

joi, 25 octombrie 2018

La Londra, a avut loc Seminarul investitorilor Danone, în cadrul căruia s-au stabilit obiectivele de dezvoltare ale companiei, la nivel global, care trebuie puse în practică în perioada 2020-2030.   În cadrul discuțiilor, Președintele și  CEO Danone, Emmanuel Faber, și membrii de vârf ai echipei de management, au prezentat strategia și obiectivele companiei pentru anul 2020 și obiectivele strategice pentru 2030, pentru a...

Iaurtul cu 17 % grăsime face furori!

miercuri, 10 octombrie 2018

Un Start-Up din San Francisco, Peak Yogurt, sparge piața făcând uitate temerile față de grăsimi ba, mai mult urmând cele mai noi tendințe și informații științifice, care spun că grăsimile din alimente sunt cât se poate de benefice, dacă sunt consumate cu moderație.   Așa că, Peak Yogurt a lansat iaurtul cu 17 % grăsime, alături de încă două variante, cu 16 și 15 % grăsimi din lapte. Compania nu se sfiește să afirme...

Balanță dezastruoasă pentru comerțul internațional cu lactate al României

miercuri, 19 septembrie 2018

Pentru a ne argumenta afirmațiile, vom folosi datele oferite de Clal.it-Centralizatorul laptelui. Iar datele Clal spun că prețul mediu al laptelui-materie primă, pentru primul semestru al anului 2018, a fost de 26,96 eurocenți, cu 2,2 % mai mic decât în aceeași perioadă a anului trecut.   Desigur, pe perioada verii, prețul a scăzut și mai mult, iar, odată cu venirea toamnei, și-a reînceput creșterea. În aceeași perioadă,...

Epi lansează concentratul Epiprot 60 UL pentru iaurt ”high-protein”

miercuri, 19 septembrie 2018

După lansarea SoFlexi, primul concept al gamei SoUnik, Epi Ingredients, o filială a companiei franceze Laita, anunță SoBenefik, un concept de iaurt bogat în proteine, produs numai cu pulberi ultrafiltrate de lapte.   Conceput pentru a ilustra caracteristicile unice ale ofertei Epi Ingredients, SoUnik este o serie de concepte de produs finisate pe trenduri dezvoltate pentru a ajuta producătorii de alimente, băuturi și alimente să...

Noi produse lactate lansate în luna august

vineri, 7 septembrie 2018

Și de această dată vă prezentăm noutățile din domeniul produselor lactate, sperând că exemplele alese de noi vor inspira tehnologii companiilor care activează pe piața românească.   Anchor: Lapte aromatizat îmbogățit cu proteine   Anchor a lansat în Noua Zeelandă un nou lapte aromatizat cu kiwi, îmbogățit cu 20 de grame de proteină din zer. Laptele nu conține zahăr adăugat și reprezintă rezultatul a doi ani...

Societatea Europeană de Cardiologie: Lactatele nu afectează sănătatea!

joi, 30 august 2018

Societatea Europeană de Cardiologie (ESC) afirmă faptul că afirmațiile potrivit cărora consumul excesiv de lactate, în special de brânză și iaurt, ar conduce la probleme de sănătate, nu au dovezi coerente care să le susțină.   Consumatorii conștienți de sănătate știu să mănânce mai puține lactate, în numele dietelor cu conținut scăzut de grăsimi. Dar cercetările noi resping ideea că laptele în exces este...

Inovație: Activia, iaurt de băut cu semințe de in și mix de fructe

luni, 27 august 2018

(Comunicat) Consumatorii au devenit tot mai preocupați de o alimentație echilibrată și au început să includă în meniul lor ingrediente simple, dar care să le ofere aportul de nutrienți necesar pentru organism. Unele dintre cele mai recomandate ingrediente care conțin o mulțime de substanțe hrănitoare sunt semințele. Introduse în alimentație, acestea oferă multiple beneficii, fiind ușor de folosit în diferite...

Rezultate financiare bune pentru Danone România, în 2017

miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Danone România a înregistrat în 2017 rezultate financiare pozitive, care consolidează o poziție profitabilă, permițând companiei să continue investițiile locale în acest an. Cifra de afaceri s-a ridicat la 497 milioane lei, crescând cu aproximativ 3%, în comparație cu anul 2016.   Evoluția pozitivă din ultimii ani se datorează accentului pus de Danone pe segmentul de iaurturi, unde aduce valoare adăugată sporită...

Danone aduce experiența VR în magazinele Mega Image din București

joi, 31 mai 2018

(Comunicat) Danone a lansat campania promoțională ”Aruncă un ochi. Rămâi pentru experiență”, un proiect pilot derulat în lanțul de supermarketuri Mega Image din București, prin care le oferă consumatorilor experiențe VR direct în magazin.   Consumatorii pot vedea, chiar la raft, cu ajutorul realității virtuale, “drumul iaurtului”- întreg procesul de producție a iaurturilor Danone, începând de la preluarea laptelui de...