Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Macrou

Alfredo Seafood: Consumul de pește în România, în vara 2018

joi, 20 septembrie 2018

(Comunicat) Macroul, somonul și păstrăvul domină clasamentul preferințelor românilor în materie de pește, în vara lui 2018, potrivit estimărilor Alfredo Seafood. Dintre specii, Macroul și somonul cumulează 50% din vânzările înregistrate în ultimele trei luni, urmați de păstrăv, merluciu și doradă, cu circa 20%.   Vânzările de pește au înregistrat o creștere ușoară, de aproximativ 10%, în vara lui 2018 comparativ cu...

Iodul din pește foarte important pentru femeile gravide

marți, 28 mai 2013

Potrivit The Meat Site, fructele de mare sunt considerate una dintre cele mai bune surse naturale de iod, dar conștientizarea consumatorilor de beneficiile sale pentru sănătate este practic inexistentă. O nouă cercetare efectuată de către universitățile Surrey și Bristol subliniază importanța iodului pentru femeile gravide și mamele care își alăptează copii lor. Cercetarea, așa cum este prezentată în jurnalul medical Lancet, a fost...

Notificare de alertă privind macroul congelat

joi, 7 martie 2013

Prin Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje a fost primita o notificare din partea DSVSA Maramureş privind infestarea cu paraziţi a produsului macrou întreg congelat, cu origine Insule Feroe, via Olanda. În urma recoltării de probe în cadrul Programului Strategic de către inspectorii din cadrul DSVSA Maramureş şi a efectuării examenului parazitologic s-au depistat larvele nematodului Anisakis pe viscerele...