Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mafia

Falsificarea cărnii şi a produselor din carne

vineri, 26 iulie 2013

Falsificarea este şi va rămâne un fenomen greu de înlăturat de pe piaţa autohtonă alimentară, cât şi de pe pieţele străine, atâta timp cât nu va fi perfecţionat controlul mărfurilor. Perceperea unor transformări produse în carne, influenţate de factori microbiologici şi fizico-chimici este uşurată prin aprecierea structurii morfologice, caracteristicilor exterioare şi compoziţiei chimice ale cărnii proaspete, particularităţi...

Serviciile secrete au în vizor mafia exportului de carne de pasăre!

marți, 14 mai 2013

Ediția de azi a cotidianului Național publică o amplă anchetă referitoare la mafia arabilor din România, implicați în exporturile de carne de pasăre. Acuzele aduse de jurnaliștii de la Național sunt deosebit de dure. Redăm integral acest articol, menționând faptul că titlul și subtitlurile aparțin colegilor de la Național: ”Mafia „gainarilor” arabi cumpara Romania hectar cu hectar! Inca din toamna anului trecut, structurile...