Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Mândruța

Indagra Food: Cris-Tim anunță intrarea cu lactate în marele retail

luni, 4 noiembrie 2019

Prezentă și în acest an la târgul Indagra Food, compania Cris-Tim a anunțat noile mize pentru perioada următoare. În acest sens, domnul Radu Timiș jr. a declarat special pentru revista Meat.Milk:   ”Pentru perioada următoare, dorim să întărim brandul Matache Măcelaru, inclusiv prin mărirea gamei de produse atât de apreciate de consumatorii români.   Un alt obiectiv major este dezvoltarea gamei de ready meal, în...

Cris-Tim a devenit Partener Gold al Conferinței Meat Milk 2018

miercuri, 14 martie 2018

Una dintre cele mai mari companii de procesare a cărnii, dar și cu activitate consistentă în producția de lactate, Cris-Tim va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, devenind Partener Gold.   Conform celor convenite, prezența grupului de firme va fi deosebit de consistentă. Astfel, Cris-Tim își va expune ultimele noutăți la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea...

Radu Timiș: În România, lactatele costă mai mult ca în Germania

vineri, 3 martie 2017

Lactatele, brânzeturile şi ouăle costă în România puţin mai mult decât în Germania şi aproape la fel ca în Franţa, deşi salariul mediu local de nici 450 de euro net lunar este de 5-6 ori mai mic decât în cele două ţări din Occident.   Astfel, un litru de lapte la supermarket în România ajunge la 0,8-0,9 euro, apropiat de preţul din Germania sau Franţa. Preţul la aceste produse reprezintă peste 90% din media UE, deşi...

SIAL 2016: Standul Cris-Tim, plin cu toate bunătățile!

joi, 20 octombrie 2016

Cu un volum de 10 % al exportului în 15 țări, din totalul producției realizate, compania Cris-Tim a participat pentru a patra oară la cel mai important târg mondial de Industrie alimentară, de data aceasta, cu stand propriu.   Spre deosebire de alte dăți, însă, de această dată, deși a contractat spațiu în pavilionul 6, adică, în zona produselor de carne, Cris-Tim și-a expus întreaga ofertă, din cele trei mari linii de...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal

vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3 milioane de euro într-o fabrică nouă de ready-meal (n. r. - mâncare gata preparată, vândută în principal la...

Cris-Tim va încheia 2014 cu un business de 90 de milioane de euro

miercuri, 10 decembrie 2014

Grație unui management performant, grupul de firme Cris-Tim, aflat în proprietatea domnului Radu Timis, acela care deține în prezent și președinția Asociației Române a Cărnii, va incheia acest an cu o crestere de 15% a business-ului, pana la 90 de milioane de euro.   In plus, profitul operational al companiei a urcat cu 10% fata de anul precedent. De asemenea, linia de mezeluri a firmei, reprezentata de companiile Recunostinta Prodcom...