Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Manevrabilitate

Bonner propune un nou elevator de carne

marți, 1 aprilie 2014

Manevrarea cărnii în procesul tehnologic presupune echipamente specializate care facilitează producția și diminuează efortul uman. Potrivit Global Meat, compania Bonner propune un nou elevator de carne, menit s[ faciliteze manevrarea pe fluxul de produc'ie. Elevatorul E-M 300 produs de Bonner beneficiază de o acționare electro-mecanică, putând ridica sarcini de până la 300 de kilograme. E.M. 300 este prevăzut cu un dispozitiv de...

Elevatoare pentru carne

sâmbătă, 8 februarie 2014

Manevrarea cărnii în procesul tehnologic presupune echipamente specializate care facilitează producția și diminuează efortul uman. În această ediție vă prezentăm propunerile companiei Bonner, specalizată pe astfel de utilaje indispensabile unei unități de procesare a cărnii. Elevators for meat handling Meat handling through the technological process requires specialized equipment that facilitates production and reduces human effort. In...