Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Marius Parvu

Marius Pârvu a participat la Seminarul „Politicile protectiei consumatorilor în UE”

joi, 28 martie 2019

(Comunicat) Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Marius Pirvu, este prezent, in aceste zile, la Paris, la Seminarul "Politici la cel mai inalt nivel referitoare la viitorul protectiei consumatorilor in Uniunea Europeana", organizat de Comisia Europeana, care s-a desfasurat pe 20-21 martie 2019.   In deschiderea manifestarii, la care participa reprezentanti din toate tarile membre ale Uniunii Europene,...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul ANPC

luni, 3 decembrie 2018

Sunt onorat să urez atât în numele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, pe care o conduc, cât și în numele meu personal, LA MULȚI ANI tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naționale a României.   Cu atât mai mult este încărcat de semnificații acest moment, cu cât, iată, aniversăm 100 de ani de Românie modernă, ocazie cu care, e bine să privim în urmă, la secolul de istorie învolburată a țării...

APAR: Probleme în comercializarea produselor alimentare cauzate de informarea incorecta a consumatorului

luni, 14 mai 2018

Pe adresa redacției Meat.Milk, din partea Asociației pentru Promovarea Alimentului Românesc, am primit o informare referitoare la problemele apărute în comerțul cu produse alimentare, cauzate de informarea incorectă a consumatorilor. Iată, în opinia APAR, soluțiile care sunt propuse instituțiilor statului și, în special, ANPC:   ”Problema 1:   Vanzarea de produse agro-alimentare fara certificare de calitate in cadrul...

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018

joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de noile realități ale pieței”.   De profesie Inginer, fiind absolvent al Facultatii de Constructii...