Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat 7 Milk 2016

Consumul mondial de carne de vită, în scădere

vineri, 22 aprilie 2016

Consumul global de carne a înregistrat o creștere de la an la an, în comparație cu cifrele din 2014, potrivit ultimelor date Euromonitor International. Cu toate acestea, cosumul de carne de vită și de mânzat a scăzut în cele mai multe țări ale lumii dezvoltate, postindustriale.   Astfel, consumul de carne de vită și vițel a scăzut cu 3% în SUA anul trecut, comparative cu anul 2014, când în SUA s-au consumat 8.003.40 tone de...

A fost lansată Campania Meat & Milk ”Focus pe TEHNOLOGIE”

marți, 29 martie 2016

Una dintre provocările continue ale procesatorilor de carne și lapte din România, dar și una dintre cele mai mari, este aceea de a fi în permanență competitivi, ba, mai mult, de a fi capabili în orice moment să răspundă cerințelor pieței atât din punct de vedere al calității și siguranței alimentare a produselor, cât și din punct de vedere al prețului și al diversității gamei sortimentale. Alături de ei, fermierii sunt direct...

Meat & Milk 2016: În Workshop-ul Carne Procesatori vor fi discutate cele mai acute teme ale momentului

vineri, 26 februarie 2016

Ulterior ședinței generale din ziua de 12 mai, în programul Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”, este programat să aibă loc Workshop-ul Carne-Procesatori.   Sub genericul ”Între tradiție și reinventare, să nu uităm...