Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Meat & Milk

Centenarul Marii Uniri: Mesajul revistei Meat.Milk

miercuri, 28 noiembrie 2018

Acum, la ceas de dublă sărbătoare, a Zilei Naționale și a Centenarului Marii Uniri, gândul ne zboară la tot ce a însemnat și înseamnă România, la tot ce a însemnat și înseamnă agro-industria acestei țări.   Gândul ne duce la sudoarea fermierului, la pasiunea pe care procesatorii o pun în munca lor, la eforturile furnizorilor de tehnologii și servicii, la toți aceia care lucrează în retail-ul românesc, la tot efortul...

Indagra 2018: Cele mai importante evenimente din agricultură, alimentație și băuturi

vineri, 26 octombrie 2018

Romexpo organizează între 31 octombrie și 4 noiembrie 2018 cele mai importante târguri din domeniile: agricol, alimentaţie și băuturi alcoolice și non-alcoolice. Peste 750 de companii din 25 de țări sunt așteptate să-și prezinte produsele şi serviciile, pe parcursul a cinci zile de expoziții și activități conexe (seminarii, conferințe, mese rotunde), în cadrul evenimentelor   -INDAGRA -INDAGRA FOOD  -EXPO...

Emisiunea Meat Milk din 8 iunie a difuzat dezbaterile din Workshop-urile Carne și Lapte

luni, 11 iunie 2018

Ediția emisiunii Meeat Milk din seara zilei de 8 iunie a continuat seria amplelor relatări de la cea de-a VII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale cu același nume, care s-a desfășurat la Poiana Brașov în zilele de 10 și 11 mai a.c.   Tema principală a emisiunii a fost difuzarea celor două dezbateri din finalul workshop-urilor Carne și Lapte, din ziua de 10 mai.   Astfel, în dezbaterea cu titlul ”Au crescut...

Emisiunea Meat Milk din 1 iunie a difuzat lucrările Mesei rotunde de la conferința din 10-11 mai

marți, 5 iunie 2018

Ediția emisiunii Meeat Milk din seara zilei de 1 iunie a continuat seria amplelor relatări de la cea de-a VII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale cu același nume, care s-a desfășurat la Poiana Brașov în zilele de 10 și 11 mai a.c.   Grupajul de știri al emisiunii a cuprins o prezentare a Turului Oficial efectuat de domnul ministru al Agriculturii, Petre Daea, la standurile zonei Expo a Conferinței Meat Milk, precum și o...

Emisiunea Meat.Milk din 16 martie i-a avut ca invitați pe Ovidiu Dușleag și Nicu Bumb

luni, 19 martie 2018

Emisiunea Meat.Milk din seara de 16 martie 2018 ia avut ca invitați pe domnii Ovidiu Dușleag-CEO Adj. Caroli și Nicu Bumb-Director de Producție Mirdatod.   În cadrul dezbaterii găzduită de emisiune, domnul Dușleag a evidențiat calitățile de excepție al produsului cu marca Sisi, fabricat din cea mai bună carne, a făcut referire la noua gamă de produse pentru copii, la ponderea deosebit de importantă pe care Caroli o acordă...

Meat.Milk TV a avut o medie de 89.996,3 telespectatori pe ediție

luni, 26 februarie 2018

Potrivit datelor transmise de Agro TV, în baza măsurătorilor efectuate de compania Kleffmann, emisiunea Meat.Milk., o coproducție a agenție infoGROUP și a postului de televiziune amintit, pe primele șase ediții, de la debutul din data de 19 ianuarie și până acum, a avut o medie de 89.993,3 telespectatori.   Media aritmetică a fost stabilită luând în calcul atât numărul de telespectatori din serile de vineri, când emisiunea se...

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!

vineri, 16 februarie 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.   Fiecare zi va debuta cu câte o ședință generală. În după-amiaza primei zile vor fi organizate workshop-urile Carne și Lapte....

Emisiunea Meat.Milk. a fost vizionată de 43.728 de telespectatori

luni, 22 ianuarie 2018

Prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție infoGROUP - Agro TV, și difuzată vineri 19 ianuarie 2018, de la ora 19, a avut un număr de telespectatori peste așteptări, evidențiind interesul specialiștilor din sectoarele de carne și lapte ale României pentru noul nostru produs.   Astfel, potrivit informațiilor furnizate de Agro TV, în baza studiilor de audiență efectuate de  compania Kleffman, în intervalul orar 19-20,...

Transmiteți ÎNTREBĂRI pentru invitații emisiunii Meat.Milk.!

vineri, 5 ianuarie 2018

Preocupați de a fi în permanență utili telespectatorilor emisiunii Meat.Milk., precum și cititorilor revistei cu același nume, adresăm tuturor invitația de a ne transmite întrebări pe teme specifice, întrebări care vor fi transmise invitaților emisiunii realizată de noi.   În măsura în care timpul o va permite, răspunsurile vor fi date de aceștia chiar în timpul emisiunii, însă ele vor fi publicate în totalitate, pe...

Meat.Milk. este prezentă la Indagra 2017

joi, 26 octombrie 2017

Agenția infoGROUP este prezentă cu toate publicațiile sale de specialitate la cel mai mare eveniment al toamnei, dedicat agriculturii și industriei alimentare românești și internaționale, Indagra 2017.   Astfel, în Pavilionul central, pe ”inelul” 7.7, la poziția B 303, echipa de redactori și de marketing a publicațiilor Meat.Milk., infoALIMENT Magazin și infoFERMA își așteaptă vizitatorii pentru a alfa ultimele noutăți...

Au apărut hărțile ”Fabrica de Carne” și ”Fabrica de Lapte”. COMANDĂ-LE ACUM!

joi, 31 august 2017

Agenția infoGROUP anunță apariția edițiilor cu nr. III a hărților ECONOMICE Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, dedicate sectorelor de carne și lapte din România, instrumente de lucru ACTUALIZATE la zi, necesare tuturor fermierilor și procesatorilor de carne și lapte din România, dar și specialiștilor din domeniul Industriei alimentare, autorităților, furnizorilor de tehnologii, soluții desănătate animală și siguranță...

Global Meat News laudă compania Cris-Tim pentru investițiile în dezvoltare

miercuri, 30 august 2017

Compania Cris-Tim, care în acest an serbează 25 de ani de activitate, a fost în cursul lunii august în atenția publicației de specialitate de circulație internațională Global Meat News, care a evidențiat-o pentru investițiile efectuate în dezvoltare. Potrivit sursei citate, procesorul de carne din România Cris-Tim SRL a finalizat investiții în valoare de aproximativ 1,7 milioane de euro cu scopul de a-și îmbunătăți capacitățile de...

La Anuga 2017, vizitatorii vor ”gusta viitorul”

miercuri, 14 iunie 2017

Cel mai mare târg al anului 2017, dedicat Industriei alimentare mondiale, Anuga, va avea loc în perioada 7-10 octombrie la Koln, sub genericul ”Taste the Future”.   În uriașul spațiu expozițional de la MesseKoln, s-au înscris deja să participe peste 7.000 de companii de profil, din peste 100 de țări.   Ca de fiecare dată, la Anuga vor fi prezente și companii românești, în principal din sectorul de carne, dar și...

GEA a confirmat participarea la Meat & Milk 2017

vineri, 12 mai 2017

GEA Group Aktiengesellschaft, companie care acționează la nivel global, fiind unul dintre liderii mondiali în cercetarea și dezvoltarea tehnologică din industria alimentară, a confirmat participarea la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk.    La nivel de Grup, GEA furnizează: Tehnologii pentru fermă, Echipamente mecanice pentru întreaga industrie alimentară, Tehnologii de procesare, Tehnologii...

Agroind Focșani va participa la Conferința Meat & Milk 2017

joi, 11 mai 2017

Agroind Focșani, una dintre cele mai performante ferme de creștere a vacilor din România, va fi prezentă și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk.   Agroind Focsani s-a infiintat in 1991, fiind proprietatea a 6 actionari si cultiva 1.000 ha. Societatea produce lapte, carne, juninci si cereale. Iriga 700 de hectare, cu o instalatie retehnologizata prin Masura 125. Are si o crescatorie de 3.000 de porci, care se...

Zimbria nu va lipsi de la Expo-Conferința Meat & Milk 2017

joi, 11 mai 2017

Zimbria, companie-etalon al producției de produse tradiționale din carne și lapte, condusă de soții Maria și Marius Verdeși, va fi prezentă și în acest an la Conferința Internațională Meat & Milk, aflată la a VI-a ediție.   Experienta de aproape un secol in cresterea animalelor si cultivarea pamantului, a dus la nasterea Zimbria, care va propune gama de specialitati din carne, dupa retete originale, traditionale romanesti si...