Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mezeluri fierte

Aditivi şi ingrediente pentru preparate fierte

vineri, 26 iulie 2013

Sortimentele din grupa mezelurilor fierte se caracterizează prin: procesul tehnologic mecanizat, preparatele au în compoziţie între 8% şi 15% substanţe proteice, componentele reţetelor sunt atent şi uniform mărunţite/tocate (mărunţirea se face uneori la nivelul micronilor), preparatele au un conţinut ridicat de apă. În secţiune, compoziţia prezintă aspect uniform, cu nuanţe specifice fiecărui sortiment. Lista generală a compuşilor...

Fabrica de carne nr.21 August 2012

miercuri, 6 februarie 2013

    Piata mezelurilor fierte este in cadere libera Gheorghe Albu: Consumul se va mentine la nivelul de acum. Efectele secetei pe piata carnii. Tehnici de manipulare si schimbarea comportamentului de consum. Ameliorarea genetica a raselor. Afumarea la rece. Prelucrarea carnii prin...

Piata mezelurilor fierte e in cadere libera

miercuri, 30 ianuarie 2013

Cu o acoperire sortimentala foarte mare, mezelurile fierte reprezinta principala pondere a preparatelor din carne, in general. De la crenvursti, la specialitati, mezelurile fierte fac si volume, si valori, dar sunt si cauza multor batai de cap pentru jucatorii din industria de procesare a carnii, fie ca vorbim despre perceptia consumatorilor asupra lor, fie ca vorbim despre relatia cu retail-ul. Putina tehnologie Acum cateva zeci de ani, daca se...