Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Microorganisme

Eveniment Chr. Hansen România: Microorganismele și creșterea siguranței alimentare a produselor din carne

luni, 4 aprilie 2016

În data de 8 aprilie 2016 Chr. Hansen România organizează workshop-ul   “Utilizarea microorganismelor cu scopul creșterii siguranței alimentare în preparatele din carne proaspete, fierte-afumate si maturate”. Evenimentul va avea loc la Hotel Crowne Plaza din București și va reuni specialisti din industria carnii, autorități,  retaileri și mediul academic.   Siguranța alimentară constituie o preocupare fundamentală pentru...

Creșterea Calității Vieții în Adăposturile de Porci și Pui

luni, 22 septembrie 2014

Importanţa deosebită acordată în ultimii ani protecţiei mediului atrage atenţia asupra emisiilor de gaze dăunătoare mediului înconjurător provenite din industrii şi agricultură. Adăposturile de porci emit aproximativ 200 de gaze diferite. Toate aceste degajări de gaze se datorează unui dezechilibru bacteriologic din dejecţiile provenite de la animale. Acest dezechilibru favorizează dezvoltarea microorganismelor, care, prin...